Zdravíčko..
Komentuji to opravdu brzy, ale dříve jsem na tyto návody bohužel nenarazila.
Vše dělám podle tebe. Jen mám místo databaze pojmenovanou tu databazi jako database.
Po kliknutí na registraci se mi to asi 2 minutky jen načítá a poté na mě vyskočí toto:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Pokus o p�ipojen� selhal, proto�e p�ipojen� strana v �asov�m int (trying to connect via tcp://localhost:3306) in C:\Program Files (x86)\easy\EasyPHP-5.3.3\www\registrace.php on line 18
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Pokus o p�ipojen� selhal, proto�e p�ipojen� strana v �asov�m intervalu ��dn� neodpov�d�la, nebo vytvo�en� p�ipojen� selhalo, proto�e neodpov�d�l p�ipojen� hostitel. in C:\Program Files (x86)\easy\EasyPHP-5.3.3\www\registrace.php on line 18
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files (x86)\easy\EasyPHP-5.3.3\www\registrace.php on line 19Myslela jsem, že špatně je někde můj kód. Tak jsem si zkopírovala z webu ten tvůj a databaze jsem si přepsala na database.
Registraci jsem zkusila znovu, ale opět stejný postup. Kontrolovala jsem sloupečky .. kód jsem znovu kopírovala. Nic. Furt to stejné. Nevím kde by mohl být problém páč tomu nerozumím. Troufám si na to jen díky tvým návodům. Doufám v odpověď a pokus řešení mého problému.
Pro jistotu přidávám kód:
- Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!