Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Tvorba webu Tvorba webu na War3Zone TV 1. Série

Moderátor: Web poradce

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekod  Goodman » ned 12. úno 2012 18:42:25

Tak to je divny. Kdyz sem to ted testoval na IC.CZ ta mi to slo normalne... Nanejhur skus tabulku smazat a udelat ji znova tak jak potrebujes. Pokud mas vni data tak si je exportuj a potom nahod do nove DB...

Jinak nevim proc ti to nejde.


Obrázek
Skyp: ten desny program nepouzivam:P
QIP: alias ICQ 334746570 NONSTOP
  Goodman
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: stř 01. úno 2012 1:28:03
Podpora: 200 Kč

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekod  Aischy » ned 12. úno 2012 19:19:31

Jariss píše:Ahoj prosím Vás mám dotaz , při vytváření tabulky na hostingu ic.cz ,vytvářím sloupec "ID" u kterého má být Auto_increment ,ale když to tam zadám a chci to vytvořit ,tak mi to hodí chybu "" SQL-dotaz:

ALTER TABLE `uzivatele` CHANGE `id` `id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT

MySQL hlásí: Dokumentace
#1075 - Incorrect table definition; there can be only one auto column and it must be defined as a key

Neví někdo co s tím ? Děkuji:)


Ahoj, buď ke sloupci ID přiřaď klíč, nebo pokud jsi AUTO_INCREMENT NEZADAL jako PRVNÍ, tak to musíš udělat znovu. AUTO_INCREMENT se vždy musí nastavit při zakládání tabulky. Nelze jej přiřadit pak.

Obrázek
Obrázek
Serte na CTRL + C / CTRL + V, tím se NIC nenaučíte!
NEDĚLÁM WEBY, NEPIŠTE MI O TO!
  Aischy
Web poradce
Web poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 133
Registrován: ned 06. bře 2011 8:27:21
Bydliště: Klíče jsou pod rohožkou nebo květináčem.
Podpora: 172 Kč

Re: Díl 2. Registrace

PříspěvekodJariss » ned 12. úno 2012 19:21:13

Asi mi ušlo ,že při vytvoření musím tomu zadat Primární , pak to šlo:) i tak díky moc!:)

Jariss
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 07. úno 2012 16:40:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Díl 2. Registrace

PříspěvekodFoxJoe » pát 01. čer 2012 9:20:36

Prosim vas robim to sice o dost pozadu ale chcem sa to naucit a nejak mi to nefici vie sa mi niekto na to pozriet kde by bola chyba vobec mi to nevypisuje ze registracia bola uspesna ani mi to nevklada do tabulky a fakt neviem kde je chyba dakujem


Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


FoxJoe
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 31. kvě 2012 10:35:47
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekod  Pavliczech » pát 01. čer 2012 10:04:35

Ahoj, kód je naprosto správně, spíš se podívej do databáze na jména sloupců, zda jsou správně

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Díl 2. Registrace

PříspěvekodPebles » sob 14. črc 2012 18:31:40

Ahoj mám ten istý problém aký mal FoxJoe, celú databázu som spravil znova úplne presne podľa tvojho postupu v češtine , myslel som, že chyba bude v kóde tak som stiahol ten tvoj ale stále to nefunguje.Po vyplnení údajov sa mi refreshne stránka a nič mi nenapíše. Do databázy sa mi nič neukladá. Jediný rozdiel v kóde je ten že som musel prepisať action="<?php $PHP_SELF; ?>" na action="". Riadok teraz vyzerá takto : <form action="" method="POST"> . Dúfam, že problém bude v tom lebo inak už vážne neviem. Prosím skús mi pomôcť :) Ďakujem.

Pebles
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 06. črc 2012 13:29:23
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekodmilluska » úte 27. lis 2012 23:37:48

Dobry den, velmi sa mi pacia vase navody hlavne pre nas zaciatocnikov, co potrebjeme krok po krok vsetko od zakladov (aj ked mne to pride ako spanielska dedina :-[ )
No dostala som sa najdalej do dielu dva a tu sa vyskytol problem, ktory za pana neviem vyriesit...
Isla som presne podla krokov, no problem je zrejme v novsej verzii easyphp, kde uz nefunguje localhost, ale pri kliknuti na Local web sa otvori http://127.0.0.1:8080 a tam uz pracujem ci uz s mojimi subormi, phpadminom a tiez s databazou, kde mam vytvorenu tabulku, ale ked som dosla do fazy, ze si chcem overit, ci sa ulozili skusobne registracne udaje do databazy, vypise mi "pristup odmitnut Error 403"
Do connect som zadala
mysql_connect("127.0.0.1", "root", "");
Ak treba poslem cele kodovanie, mozno som som urobila niekde chybu...
No som uz z toho nestastna :'(

milluska
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 27. lis 2012 23:23:41
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Díl 2. Registrace

PříspěvekodWolpid » sob 09. úno 2013 20:10:42

Ahoj prosim pomozete mi volakdo ? mne vsetko funguje ale ked si dam tu tabulku na phpmyadmin tam mi to nevypise udaje. prosim pekne o pomoc :)

Tu mate kod:

[html]<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>Registracia</title>
</head>
<body>
<?php
$kontrola_odeslani = $_POST["tlacitko"];
if($kontrola_odeslani){
$nick = $_POST["nick"];
$heslo = $_POST["heslo"];
$potvrd_heslo = $_POST["potvrd_heslo"];
$email = $_POST["email"];
if($heslo == $potvrd_heslo){
if($nick AND $email){
$heslo = md5(md5($heslo));
mysql_connect("localhost", "root", "");
mysql_select_db("databaze");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$zapis = mysql_query("INSERT INTO uzivatelia SET nick='$nick', heslo='$heslo', email='$email', ip='$ip', opravneni='1' ;");
echo "Registracia prebehla v poriadku.";
} else {
echo "Nezadal si nick alebo email.";
}
} else {
echo "Hesla nie su rovnake!";
}
}
?>

<p>
<form action="<?php $PHP_SELF; ?>" method="POST">
<table>
<tr><td>Nick: </td><td><input type="text" name="nick" /></td></tr>
<tr><td>Heslo: </td><td><input type="password" name="heslo" /></td></tr>
<tr><td>Potvrď Heslo: </td><td><input type="password" name="potvrd_heslo" /></td></tr>
<tr><td>E-mail: </td><td><input type="text" name="email" /></td></tr>
<tr><td><input type="submit" name="tlacitko" value="Registrovat" /></td></tr>
</table>
</form>
</p>
</body>
</html>[/html]

Wolpid
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 09. úno 2013 19:51:10
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekod  Pavliczech » ned 17. úno 2013 15:28:30

Pebles píše:Ahoj mám ten istý problém aký mal FoxJoe, celú databázu som spravil znova úplne presne podľa tvojho postupu v češtine , myslel som, že chyba bude v kóde tak som stiahol ten tvoj ale stále to nefunguje.Po vyplnení údajov sa mi refreshne stránka a nič mi nenapíše. Do databázy sa mi nič neukladá. Jediný rozdiel v kóde je ten že som musel prepisať action="<?php $PHP_SELF; ?>" na action="". Riadok teraz vyzerá takto : <form action="" method="POST"> . Dúfam, že problém bude v tom lebo inak už vážne neviem. Prosím skús mi pomôcť :) Ďakujem.

ten form máš správně, chyba nejspíše bude někde jinde

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Díl 2. Registrace

Příspěvekod  Pavliczech » ned 17. úno 2013 15:29:59

milluska píše:Dobry den, velmi sa mi pacia vase navody hlavne pre nas zaciatocnikov, co potrebjeme krok po krok vsetko od zakladov (aj ked mne to pride ako spanielska dedina :-[ )
No dostala som sa najdalej do dielu dva a tu sa vyskytol problem, ktory za pana neviem vyriesit...
Isla som presne podla krokov, no problem je zrejme v novsej verzii easyphp, kde uz nefunguje localhost, ale pri kliknuti na Local web sa otvori http://127.0.0.1:8080 a tam uz pracujem ci uz s mojimi subormi, phpadminom a tiez s databazou, kde mam vytvorenu tabulku, ale ked som dosla do fazy, ze si chcem overit, ci sa ulozili skusobne registracne udaje do databazy, vypise mi "pristup odmitnut Error 403"
Do connect som zadala
mysql_connect("127.0.0.1", "root", "");
Ak treba poslem cele kodovanie, mozno som som urobila niekde chybu...
No som uz z toho nestastna :'(

ahoj, přes jakou adresu jdeš do phpmyadmina?

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

PředchozíDalší

Zpět na 1. Série

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace