Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Tvorba webu PHP-Fusion Modifikace

Moderátor: Web poradce

Status Server Panel 1.0

PříspěvekodDominik199 » sob 17. pro 2011 14:46:15

Obrázek

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Skype
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Databáza serverov
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Dominik199
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 478
Registrován: pon 12. črc 2010 20:23:30
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekodgeron552 » pon 19. pro 2011 12:35:52

Nevíš čím to je že když to naistaluju na web, spusím server tak mi to stále ukazuje že je server OFF?

ip je zadana spravne

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekod  Pavliczech » pon 19. pro 2011 22:23:19

geron552 píše:Nevíš čím to je že když to naistaluju na web, spusím server tak mi to stále ukazuje že je server OFF?

ip je zadana spravne


zadal jsi i správný port?

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekodgeron552 » úte 20. pro 2011 13:20:35

Pavliczech píše:
geron552 píše:Nevíš čím to je že když to naistaluju na web, spusím server tak mi to stále ukazuje že je server OFF?

ip je zadana spravne


zadal jsi i správný port?



Jo všechno souhalsí a furt to píše že je server OFLINE

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekod  Pavliczech » úte 20. pro 2011 14:43:21

Pošli mi tu IP, mrknu se na to

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekodgeron552 » úte 20. pro 2011 14:45:31

Pavliczech píše:Pošli mi tu IP, mrknu se na to


ok IP serveru je :62.245.120.164:26010

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekod  Pavliczech » úte 20. pro 2011 17:42:39

takto ji tam vkládáš?

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekodgeron552 » úte 20. pro 2011 17:54:00

Pavliczech píše:takto ji tam vkládáš?


Postup:
1.naistaluji soubor do Infusions
2.jdu web/admin.sekce/systém/Infusions/tam to naistaluju/potom znova Admin sekce/Modifikace/status serverů/

Typ-CS 1.6
Název-skouška
IP ADRESA- 62.245.120.164
Port-26010

uložím
jdu systém/panely/prostřední/Soubor panelu- status_server_panel
uložím a svítí tam že je server OFLINE a on je přitom ONLINE...

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekod  Pavliczech » úte 20. pro 2011 20:35:38

geron552 píše:
Pavliczech píše:takto ji tam vkládáš?


Postup:
1.naistaluji soubor do Infusions
2.jdu web/admin.sekce/systém/Infusions/tam to naistaluju/potom znova Admin sekce/Modifikace/status serverů/

Typ-CS 1.6
Název-skouška
IP ADRESA- 62.245.120.164
Port-26010

uložím
jdu systém/panely/prostřední/Soubor panelu- status_server_panel
uložím a svítí tam že je server OFLINE a on je přitom ONLINE...


A není chyba v tom módu?

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2000
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Status Server Panel 1.0

Příspěvekodgeron552 » úte 20. pro 2011 20:39:20

ASI ano skusim nekde sehnat jiny mod zatim diky


"LOCK"

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Modifikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace