Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

World Editor

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 8:04:05

Zdravím, mám tu jeden problém. Stáhnul jsem si World Editor, díval jsem se, jak ho nastavit.
Borec píše, že se musí dát na diskový oddíl D:\ymir work\ aby fungoval.
Když jsem ho zapnul a podíval se do konzole, psalo to, že to nemůže najít D:\ymir work\pc... atp.

Je problém, že já diskový oddíl D:\ nemám, a když jsem zkoušel oddíl vytvořit, tak jsem tam písmeno D nenašel.

Pomůže mi s tímto někdo?
Díky.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 8:58:09

Tak jsem to vyřešil podle uživatele „Klanomrt“, dal jsem to do složky s Metinem, textury fungují, ale neukazují se, jak vypadají, fungují pouze když je dám na mapu.
Ale to se dá přežít.

// Nefungují mi budovy, takže to chce určitě ten diskový oddíl D:\, který mi nejde vytvořit.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodKlanomrt » pon 18. srp 2014 9:13:20

FreeLeito píše:Zdravím, mám tu jeden problém. Stáhnul jsem si World Editor, díval jsem se, jak ho nastavit.
Borec píše, že se musí dát na diskový oddíl D:\ymir work\ aby fungoval.
Když jsem ho zapnul a podíval se do konzole, psalo to, že to nemůže najít D:\ymir work\pc... atp.

Je problém, že já diskový oddíl D:\ nemám, a když jsem zkoušel oddíl vytvořit, tak jsem tam písmeno D nenašel.

Pomůže mi s tímto někdo?
Díky.


Win7
Zapoj Flash DISK.Nebo jakoukoli diskovou jednotku.
Spusť nástroj Správa počítače takto: Klikni na tlačítko Start , na příkaz Ovládací panely, na položku Systém a zabezpečení, na položku Nástroje pro správu a potom dvakrát klikni na položku Správa počítače.

V levém rohu klikni na položku Správa disků.

Pravým tlačítkem klikni na jednotku, kterou chceš změnit, a potom klikni na příkaz Změnit písmeno jednotky a cestu.


Změnit písmeno jednotky, klikni na tlačítko Změnit, klikni na položku Přiřadit písmeno jednotky, klikni na písmeno, které chceš použít, a pak klikni na tlačítko OK.

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 9:18:36

Klanomrt píše:
FreeLeito píše:Zdravím, mám tu jeden problém. Stáhnul jsem si World Editor, díval jsem se, jak ho nastavit.
Borec píše, že se musí dát na diskový oddíl D:\ymir work\ aby fungoval.
Když jsem ho zapnul a podíval se do konzole, psalo to, že to nemůže najít D:\ymir work\pc... atp.

Je problém, že já diskový oddíl D:\ nemám, a když jsem zkoušel oddíl vytvořit, tak jsem tam písmeno D nenašel.

Pomůže mi s tímto někdo?
Díky.


Win7
Zapoj Flash DISK.Nebo jakoukoli diskovou jednotku.
Spusť nástroj Správa počítače takto: Klikni na tlačítko Start , na příkaz Ovládací panely, na položku Systém a zabezpečení, na položku Nástroje pro správu a potom dvakrát klikni na položku Správa počítače.

V levém rohu klikni na položku Správa disků.

Pravým tlačítkem klikni na jednotku, kterou chceš změnit, a potom klikni na příkaz Změnit písmeno jednotky a cestu.


Změnit písmeno jednotky, klikni na tlačítko Změnit, klikni na položku Přiřadit písmeno jednotky, klikni na písmeno, které chceš použít, a pak klikni na tlačítko OK.


No tady je ten problém, já tam totiž písmeno D nemám, je tam A, B a pak hned J.. A žádný oddíl s D nemám.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodSkipr226 » pon 18. srp 2014 9:19:16

Spusť nástroj Správa počítače takto: Klikni na tlačítko Start , na příkaz Ovládací panely, na položku Systém a zabezpečení, na položku Nástroje pro správu a potom dvakrát klikni na položku Správa počítače.

Kliknout na počítač pravým a dát spravovat.. :-) Poměrně jednodušší, mimo to mu to nepůjde, má určitě mechaniku nastavenou jakou Dčko takže si jí nejprve musí změnit třeba na S nebo nějakou podobnou hovadinu, potom stačí vytvořit malej disk třeba 2 GB, pojmenování jednotky D:/ a nahrát na něj soubory z klientu, aneb : pc, pc2, effect, zone, terrain, guild apod. a textureset dát přímo vedle programu, mě osobně funguje líp na Dčku než na Cčku, ale je jedno kam si ho dáš.. :)

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 9:20:34

Skipr226 píše:Spusť nástroj Správa počítače takto: Klikni na tlačítko Start , na příkaz Ovládací panely, na položku Systém a zabezpečení, na položku Nástroje pro správu a potom dvakrát klikni na položku Správa počítače.

Kliknout na počítač pravým a dát spravovat.. :-) Poměrně jednodušší, mimo to mu to nepůjde, má určitě mechaniku nastavenou jakou Dčko takže si jí nejprve musí změnit třeba na S nebo nějakou podobnou hovadinu, potom stačí vytvořit malej disk třeba 2 GB, pojmenování jednotky D:/ a nahrát na něj soubory z klientu, aneb : pc, pc2, effect, zone, terrain, guild apod. a textureset dát přímo vedle programu, mě osobně funguje líp na Dčku než na Cčku, ale je jedno kam si ho dáš.. :)


Přesně tak, musel jsem změnit mechaniku, měl jsem tam D:\, vůbec jsem si toho nevšiml.
Děkuji všem za pomoc.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: World Editor

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 9:36:18

VYŘEŠENO. Téma bylo zamčeno a přesunuto do vyřešených témat.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace