Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

Po teleportu mám 0 ZB

Příspěvekodgeron552 » stř 30. črc 2014 12:19:49

Ahoj,
když se někam teleportuji, tak po teleportu mám 0 HP a musím to dopnit elikama.
To stejné když se odhlásím a přihlásím...

Nevíte jak tento bug opravit?

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodRisc » stř 30. črc 2014 13:35:38

Ahoj. Předpokládám, že postava, na které se tohle projevuje, je GM s GM staty a levelem. V tomto případě máš tolik HP, kolik jsi měl před přidělení GM statů přes databázi. Kdybys měl 0 HP, objevil by ses mrtvý. Jako GM si musíš životy dobít příkazem /r. Určitě jde tato věc opravit, ale bohužel ti nejsem schopný říct jak, jelikož už server delší dobu nemám. Pravděpodobně by ale musel proběhnout menší zásah do databáze, což bych na tvém místě nedělal.

Obrázek
Risc
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 35
Registrován: pon 29. črc 2013 14:26:26
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

Příspěvekodhusain » stř 30. črc 2014 13:37:07

existuji na to questy.

husain
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 26. čer 2014 9:48:30
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

Příspěvekodgeron552 » stř 30. črc 2014 22:27:26

Chyba vyřešena. Stačilo stáhnou diffy.

Prosím LOCK a díky za pomoc ;)

*CLOSE* *CLOSE* *CLOSE*

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodSkipr226 » sob 09. srp 2014 10:17:26

jen u GM? Zásah do databáze? Diffy? :D
Jen u GM - Asi ne, je to u každé postavy která má víc jak 32767 HP ;)
Zásah do databáze - Jasně proč ne, ale co se tím změní, fakt netuším ;)
Diffy - No tak jako běžně dif jen tak změní datovej typ .. Nevím o tom že by ho někdo udělal ;)

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodRisc » sob 09. srp 2014 17:34:49

Skipr226 píše:jen u GM? Zásah do databáze? Diffy? :D
Jen u GM - Asi ne, je to u každé postavy která má víc jak 32767 HP ;)
Zásah do databáze - Jasně proč ne, ale co se tím změní, fakt netuším ;)
Diffy - No tak jako běžně dif jen tak změní datovej typ .. Nevím o tom že by ho někdo udělal ;)


Zásahem do databáze jsem měl na mysli změnu datového typu sloupce s HP, čímž by se tam vlezlo větší číslo. Tím pádem, pokud to říkáš správně, je to řešení.

Obrázek
Risc
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 35
Registrován: pon 29. črc 2013 14:26:26
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodSkipr226 » ned 10. srp 2014 13:46:56

Risc píše:Zásahem do databáze jsem měl na mysli změnu datového typu sloupce s HP, čímž by se tam vlezlo větší číslo. Tím pádem, pokud to říkáš správně, je to řešení.


Ano a jádro to načte jak ?? Rozloží si to na 50 čísel ve svém datovém typu a bude to počítat stylem 1+1 nebo co ?

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodRisc » pon 11. srp 2014 21:32:24

Chlape, klid, snad tu jenom disktujem...Opravdu nechápu, proč tady na fóru hned každej po každým vyjede. :D
Abych řekl pravdu, nevím, jak to uvnitř jádra funguje a jak pobere vyšší datový typ. Pokud má ten datový typ uvnitř nastaven na double a vyšší, tak to půjde, pokud nemá, tak to nepůjde. Opravdu nevím a ani nemám možnost to ověřit. Co je ale jistý je fakt, že kdyby to nešlo, stačí ten typ vrátit zpět...Nebo ne?

Obrázek
Risc
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 35
Registrován: pon 29. črc 2013 14:26:26
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po teleportu mám 0 ZB

PříspěvekodFreeLeito » ned 17. srp 2014 12:19:42

VYŘEŠENO. Na žádost zakladatele tématu bylo téma zamčeno a přesunuto do vyřešených témat.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace