Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodKlanomrt » úte 12. srp 2014 12:24:52

MC sura funguje jen do klientů roku 2010.
Pak už jen musíš FIX + změnit config


Když tu nevypíšeš ani verzi klienta / SF a ..... tak pak neočekávej plnohodnotnou odpověď s přesnýma instrukcemi :-)

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodFreeLeito » čtv 14. srp 2014 9:15:14

Klanomrt píše:MC sura funguje jen do klientů roku 2010.
Pak už jen musíš FIX + změnit config


Když tu nevypíšeš ani verzi klienta / SF a ..... tak pak neočekávej plnohodnotnou odpověď s přesnýma instrukcemi :-)


Škoda že to co jsi napsal, není pravda :D
A pokud vím, tak když má server u sebe doma na svém PC, musí přece používat i toho suru.
Osobně jsem to zkoušel, a jinak to prostě nešlo, jediný způsob, jak ho přestat používat, je přesunout si server na VPS.
Sura funguje na jakéhokoliv klienta, ale já nemůžu za to, že ty používáš ještě Surakopf z roku 1950.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodKlanomrt » čtv 14. srp 2014 10:09:51

FreeLeito píše:
Klanomrt píše:MC sura funguje jen do klientů roku 2010.
Pak už jen musíš FIX + změnit config


Když tu nevypíšeš ani verzi klienta / SF a ..... tak pak neočekávej plnohodnotnou odpověď s přesnýma instrukcemi :-)


Škoda že to co jsi napsal, není pravda :D
A pokud vím, tak když má server u sebe doma na svém PC, musí přece používat i toho suru.
Osobně jsem to zkoušel, a jinak to prostě nešlo, jediný způsob, jak ho přestat používat, je přesunout si server na VPS.
Sura funguje na jakéhokoliv klienta, ale já nemůžu za to, že ty používáš ještě Surakopf z roku 1950.


No jde to na domácím serveru udělat i bez MCSURU koukni na etacidnys :D a jiný ... máj to na domácím stroji a bez MC sury a funguje vše skvěle :D Tak si nejprve zjisti fakta než napíšeš další nesmyslnou kritiku ! :D

Koukni do source na zdroje starteru a uprav si to ! :D
( Málo kdo to využívá ty zdroje nechápu proč :D ale je tam vše )

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodFreeLeito » sob 16. srp 2014 7:13:47

Klanomrt píše:
FreeLeito píše:
Klanomrt píše:MC sura funguje jen do klientů roku 2010.
Pak už jen musíš FIX + změnit config


Když tu nevypíšeš ani verzi klienta / SF a ..... tak pak neočekávej plnohodnotnou odpověď s přesnýma instrukcemi :-)


Škoda že to co jsi napsal, není pravda :D
A pokud vím, tak když má server u sebe doma na svém PC, musí přece používat i toho suru.
Osobně jsem to zkoušel, a jinak to prostě nešlo, jediný způsob, jak ho přestat používat, je přesunout si server na VPS.
Sura funguje na jakéhokoliv klienta, ale já nemůžu za to, že ty používáš ještě Surakopf z roku 1950.


No jde to na domácím serveru udělat i bez MCSURU koukni na etacidnys :D a jiný ... máj to na domácím stroji a bez MC sury a funguje vše skvěle :D Tak si nejprve zjisti fakta než napíšeš další nesmyslnou kritiku ! :D

Koukni do source na zdroje starteru a uprav si to ! :D
( Málo kdo to využívá ty zdroje nechápu proč :D ale je tam vše )


Já vím, že to jde i bez sury, jenže to není jen tak.
Myslíš, že tím, že jsi napsal ať se koukne do source a upraví si to, jsi mu pomohl? Asi ne..

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodKlanomrt » sob 16. srp 2014 9:07:36

FreeLeito píše:Škoda že to co jsi napsal, není pravda :D
A pokud vím, tak když má server u sebe doma na svém PC, musí přece používat i toho suru.


FreeLeito píše:Já vím, že to jde i bez sury, jenže to není jen tak.
Myslíš, že tím, že jsi napsal ať se koukne do source a upraví si to, jsi mu pomohl? Asi ne..




To vážně čekáš že ti vše řeknu a popíšu do detailů jak dělat ze source se zdrojáky ? :-| :-| :-|

Po tom jak tady děláš profíka nejen ty ..... jakože všemu rozumíte nejlíp a odpovídáte jen kraviny bych řek že by jste to měli umět sami.


( Já se nedivím že na w3z nikdo nechce už radit a pomáhat když tu vysvětluješ 1 věc 100x a stejně to nepochopí :D ) :D
Neříkám že všichni jsou tu tací
co jsou perfektní ale třeba ty ........... rozhodně máte co dohánět. A vám já nepomůžu když už píšete jak jste v tom odborníci, profíci .... :D :D :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodFreeLeito » sob 16. srp 2014 11:39:52

Klanomrt píše:
FreeLeito píše:Škoda že to co jsi napsal, není pravda :D
A pokud vím, tak když má server u sebe doma na svém PC, musí přece používat i toho suru.


FreeLeito píše:Já vím, že to jde i bez sury, jenže to není jen tak.
Myslíš, že tím, že jsi napsal ať se koukne do source a upraví si to, jsi mu pomohl? Asi ne..




To vážně čekáš že ti vše řeknu a popíšu do detailů jak dělat ze source se zdrojáky ? :-| :-| :-|

Po tom jak tady děláš profíka nejen ty ..... jakože všemu rozumíte nejlíp a odpovídáte jen kraviny bych řek že by jste to měli umět sami.


( Já se nedivím že na w3z nikdo nechce už radit a pomáhat když tu vysvětluješ 1 věc 100x a stejně to nepochopí :D ) :D
Neříkám že všichni jsou tu tací
co jsou perfektní ale třeba ty ........... rozhodně máte co dohánět. A vám já nepomůžu když už píšete jak jste v tom odborníci, profíci .... :D :D :D


Vysvětlovat všechno 100x a stejně to většina nepochopí?
Vždyť jsi zatím nic nevysvětlil :D
A kde tu dělám borce, kterej všechno umí? Já jenom vím, že když se ptá na takovou otázku, tak si asi upravovat zdrojáky neumí ty chytráku.

„Neříkám že všichni jsou tu tací co jsou perfektní ale třeba ty ........... rozhodně máte co dohánět.“
Ty by jsi zase potřeboval pomoci v časech.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodKlanomrt » sob 16. srp 2014 12:01:01

FreeLeito píše:Ty by jsi zase potřeboval pomoci v časech.



Já češtinu ty programování a IQ :-P

Myslím že sem ukazoval dost věcí jak se co dělá a stále se mě na to někdo ptá i když mají video ......... 100x furt dokola.

FreeLeito píše:A kde tu dělám borce, kterej všechno umí? Já jenom vím, že když se ptá na takovou otázku, tak si asi upravovat zdrojáky neumí ty chytráku.


Všude co všechno ví a zná takovej rychlo vědec co se tomu věnuje 2 měsíce a ví všechno :D :D :D To že neumíš ty kompilovat zdrojáky neznamená že to neumí nikdo další by jsi se divil kdo to všechno umí :D :D :D

Ale co mě to nevadí já se na tobě bavím :D :D :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodFreeLeito » ned 17. srp 2014 11:19:41

Já češtinu ty programování a IQ :-P

Je tu jeden problém, nemám zájem se učit programovaní, mě stačí základ který umím a dokážu s ním dostačujíci, co požaduji.
IQ = Vsadil bych se, že mám minimálně o 50 více, jak ty.

Všude co všechno ví a zná takovej rychlo vědec co se tomu věnuje 2 měsíce a ví všechno :D :D :D To že neumíš ty kompilovat zdrojáky neznamená že to neumí nikdo další by jsi se divil kdo to všechno umí :D :D :D

Toto jsem ti popsal už v jiné témě, ale ty to určitě najdeš, o to se nebojím.

Ale co mě to nevadí já se na tobě bavím :D :D :D

Tak tuhle větu jsi mi právě sebral z hlavy, protože ty by jsi ji sám nevymyslel.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodFreeLeito » pon 18. srp 2014 6:06:42

VYŘEŠENO. Téma bylo zamčeno a přesunuto do vyřešených témat.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Předchozí

Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace