Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » pon 28. črc 2014 16:47:48

Ahoj.
Nevíte,jak toto opravit?
Když někdo zapne klienta přes Metin2.exe,tak jim to normálně jde,ale jakmile vyberou postavu,hodí je to zpět na login.
Proč to dělá?
Přes suru to normálně jde.
Díky za odpověď.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodT4Ump » pon 28. črc 2014 21:26:12

Vyměň tu .exe odněkud za jinej.

T4Ump
Banned
Banned
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned 21. črc 2013 16:11:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » pon 28. črc 2014 21:58:25

Zkoušel jsem a to samé.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » stř 30. črc 2014 21:43:07

UP

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » pát 01. srp 2014 16:56:56

UP

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » ned 03. srp 2014 14:35:17

UP..

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodGrou » ned 03. srp 2014 22:50:23

Vyzkoušej jiné, zahraniční fóra.. Odpovědi se dočkáš dříve :)

Grou
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 62
Registrován: stř 12. pro 2012 18:46:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

Příspěvekodbarix » pon 04. srp 2014 21:00:37

Po chvíli hledání jsem našel toto:

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


//Netestoval jsem to

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
barix
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 14. úno 2011 16:04:35
Bydliště: Doma
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodRRaDD » úte 05. srp 2014 9:29:38

Ahoj,bohužel,pořád stejné :-(

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Zapínání klienta přes metin2.exe

PříspěvekodSkipr226 » sob 09. srp 2014 10:11:29

Tak si hoď server na VPS a je to vyřešený, pokud na něj nemáš, spokoj se s tím že jsi ve hře sám a nebo spouštěním přes surku, nevím co je za problém s tou surkou....

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace