Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

DropzMobu

PříspěvekodKlanomrt » úte 15. črc 2014 0:26:23

Ahoj sestavuji drop z mobů a narazil jsem na takový menší problém spíše mojí náročnost . :D

Mám to asi takto nějak :

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Pokud to chápu správně tak level_limit 1 je že to bude padat od určitého lv?
Ale když půjde 105lv zabít moba 101 = psa tak taky bude mít drop z něj protože je nad 1lv?

JAK UDĚLAT ABY TO DOPOVALO DO URČITÉHO LV ?

*HELP*

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodSpaki » úte 15. črc 2014 8:41:37

Level_limit máš rozmezí levelů.

Dejme tomu:

Dáš tam 20
Zabiješ psa
Do levelu 20 je možný, že ti to spadne, ale pak už asi ne.

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodKlanomrt » úte 15. črc 2014 9:39:00

Spaki píše:Level_limit máš rozmezí levelů.

Dejme tomu:

Dáš tam 20
Zabiješ psa
Do levelu 20 je možný, že ti to spadne, ale pak už asi ne.



Level_limit je že minimální lv na získání položky což u psa dám 1 .
ale když půjdu s 105lv sejmout psa tak bude mít taky drop a to nechci jak na to ? Aby to padalo ze psa třeba do 10v ? :D

To tam mám dát level_max ..... ? :D :D :D nebo něco takového ? :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodPhysique » úte 15. črc 2014 19:52:50

Když tam nedáš ten level_limit, tak by to mělo padat jen +- 9lv, mě to tak fungovalo.

Physique
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 73
Registrován: pát 12. črc 2013 21:06:24
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodKlanomrt » úte 15. črc 2014 20:04:48

Physique píše:Když tam nedáš ten level_limit, tak by to mělo padat jen +- 9lv, mě to tak fungovalo.

OK díky moc. *THUMBS*











*CLOSE*

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodSkipr226 » čtv 17. črc 2014 0:47:22

Pak kdo na koho nemá a neumí nastavit ani drop :-))))))))))))))))))))

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodKlanomrt » čtv 17. črc 2014 12:10:21

Skipr226 píše:Pak kdo na koho nemá a neumí nastavit ani drop :-))))))))))))))))))))


Co to plácáš zas ?????
Nastavit drop je to nejlehčí z celého serveru jenže ty šašku kdyby jsi věděl že SF 40250 má základ mob_drop_item.txt čistý nic neobsahuje a máš přijít na kód který to paříme...... ( Je jich víc než 100 ). Ale to amikoj jako jsi ty nic neříká když stahuje SF kde už vše má přednastavené ;-).
Tak se nevozívej amiku .....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D







*CLOSE* *CLOSE* *CLOSE*

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodSkipr226 » čtv 17. črc 2014 22:17:38

Zaprvé je tam mob_drop_item celý z offiku, takže prázdný není, zadruhé jsou tam stejné variace jako ve všech typech serveru, to jen ty jsi magor a myslíš si že tím že je to game 40k tak je vše jiný, nastavit drop není to nejednodušší, je to tak středně těžké, ale tobě to očividně dělá velké problémy když nedokážeš nastavit 10 řádků ani ne :))) Mimo to, píšeš hovadiny o kterých ani nevíš co znamenají, můžeme si například připomenout jak jsi se mě ptal jestli máš použít 128 nebo 64 bitové freebsd, přitom 128 bitové ani neexistuje :-)) Ty vůbec nevíš co děláš chlapče, na všechno musíš mít návod nebo nic nedokážeš :-))

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

PříspěvekodKlanomrt » pát 18. črc 2014 14:41:30

SMAZANO :D

Naposledy upravil Klanomrt dne pát 18. črc 2014 14:52:24, celkově upraveno 2
Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: DropzMobu

Příspěvekodloveckrys » pát 18. črc 2014 14:45:57

Česká demence a neschopnost se zase projevuje :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Radši ty servery nedělejte panebože

Až tohle a ostatní český fóra zruší, budu oslavovat.
loveckrys
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 268
Registrován: pát 06. dub 2012 17:24:21
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace