Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi Vyřešená téma

Zde jsou příspěvky, na které bylo odpovězeno a problém byl vyřešen.

Moderátor: Herní poradce

Předělání předmětu

PříspěvekodFreeLeito » stř 21. kvě 2014 18:37:11

Zdravím, nevím jestli to tu někde je, ale nenašel jsem to.

Mám problém s předěláním předmětu.
Např. mám meč od 1 levelu, (ID 19) a chci ho předělat přes magický kámen nebo přes Seon-Pyeong.

Navicat -> refine_proto -> Mám nastaveno, aby šel první meč vylepšovat od +0 do +9, ale jak to tam mám nastavit, aby šel ID 19 vylepšit na 20?



Děkuji za odpověď.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodBechy » stř 21. kvě 2014 20:04:16

Item proto kolonka refined_vnum .

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodFreeLeito » čtv 22. kvě 2014 7:07:19

No to jsem viděl, ale jak to mám zadat do toho Refine_proto

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodSpaki » čtv 22. kvě 2014 14:44:59

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodFreeLeito » čtv 22. kvě 2014 14:54:15

Spaki píše:http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=285&t=18598

Třeba pomůže..



Velice děkuji za příspěvek, ale bohužel nepomohl.
To co tam bylo napsáno, na to jsem přišel (Nešel mi internet, tak jsem si s tím hrál tak dlouho, až jsem přišel, k čemu to je :D)

Ale furt nemůžu přijít na to, jak nastavit, aby z meče od levelu 1 šel meč od levelu 10 :/ Ale já na to snad časem přijdu a napíšu, jak na to :)
Určitě to někomu pomůže :)

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodBechy » čtv 22. kvě 2014 15:45:30

Nekoukal jsem na ten předchozí odkaz od Spakiho , protože jsem na telefonu , ale ve zkratce: Otevřeš refine_proto přidáš např id : 9999 (nebo použiješ již napsané) potom tam je: Vnum(to je id itemu potřebného na zlepšení) dále tam je : count(to je počet itemu , který bude potřeba)
a potom to pokračuje dále (vnum1,2... count 1,2...) Je na tobě , kolik toho bude potřeba.

Potom otevřeš item_proto, kolonka refined vnum . Tam napíšeš id itemu ,který se z toho vyková a potom tam je kolonka refine set a tam napíšeš to id z refine_proto (např: 9999). Dáš reboot a mělo by to fungovat :)

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodSpaki » čtv 22. kvě 2014 15:46:43

FreeLeito píše:
Spaki píše:http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=285&t=18598

Třeba pomůže..



Velice děkuji za příspěvek, ale bohužel nepomohl.
To co tam bylo napsáno, na to jsem přišel (Nešel mi internet, tak jsem si s tím hrál tak dlouho, až jsem přišel, k čemu to je :D)

Ale furt nemůžu přijít na to, jak nastavit, aby z meče od levelu 1 šel meč od levelu 10 :/ Ale já na to snad časem přijdu a napíšu, jak na to :)
Určitě to někomu pomůže :)



Jo takto...
Blbě jsem tě pochopil.. Omlouvám se..

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Pouze tam změníš ID, to snad pochopíš.. :)

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Předělání předmětu

PříspěvekodFreeLeito » čtv 22. kvě 2014 15:59:32

Spaki píše:
FreeLeito píše:
Spaki píše:http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=285&t=18598

Třeba pomůže..



Velice děkuji za příspěvek, ale bohužel nepomohl.
To co tam bylo napsáno, na to jsem přišel (Nešel mi internet, tak jsem si s tím hrál tak dlouho, až jsem přišel, k čemu to je :D)

Ale furt nemůžu přijít na to, jak nastavit, aby z meče od levelu 1 šel meč od levelu 10 :/ Ale já na to snad časem přijdu a napíšu, jak na to :)
Určitě to někomu pomůže :)



Jo takto...
Blbě jsem tě pochopil.. Omlouvám se..

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Pouze tam změníš ID, to snad pochopíš.. :)


Omlouvám se, ale jsem asi vůl.
Přečetl jsem si to asi 3x, ale nepochopil jsem to..

On má napsáno:

Znovu se připojíme, deme Player>item_proto>najdeme si kolonku BS (11299) označíme modře -> Dobře, nic těžkého..
dáme vlevo dole + .. vytvoří se nám novej řádek -> Také nic těžkého..
napíšeš to 1 sloupce 11971 (Hwang) a do vedlejšího refine_set 501 -> U tohoto to vůbec nechápu.. Kde vzal ID 501?

Vůbec nechápu, o čem tam mluví.
Vůbec nijak nechci urážet to, co jsi mi poslal, ale ten kluk na tom webu neumí moc vysvětlovat, nebo jsem vůl já :D
A je mi divný, že bych v item_proto vytvářel další řádek s Hwang a nastavoval tam zase 20 hodnot.
Je mi to celé divné.. Já jsem zatím vylepšování nastavoval v refine_proto, tak bych řekl, že by se to mělo dělat tam.

Vysvětlím to ještě jednou celé znovu :)

Zde je řádek z refine_proto:
1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1000 11 1 80

1 = ID, pořadí.
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 = Jaké věci jsou potřeba na vylepšení, a kolikrát.
1000 = Cena vylepšení.
11 = ID zbraně, kterou budeme vylepšovat, v tomto případě Meč Lv. 1 +1
1 = Řekl bych, že to bude číslo třeba +1 (V item_proto jsem ho našel pod sloupcem refine_set).
80 = Na kolik % nám to vyjde.

Takže jsem zkusil, že bych místo 11 dal 19, což je meč od Lv. 1 +9, a místo 1 dal 20 jako meč od Lv. 10 +0..
Ale nějak mi to nešlo.

Pokud to někdo umí, bylo by dobré se přes PM domluvit :)
Děkuji vám za odpovědi.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Vyřešená téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace