Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2

Moderátor: Herní poradce

Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodHazzyHaut » stř 14. kvě 2014 17:49:04

Zdravím všechny super lidičky z war3zone ;-)). Mám menší problém s tvorbou Metin2 serveru na Hamachi. Naposledy jsem ho dělal asi před rokem... (Chceme si s kamarády zahrát) Chceme si zahrát na svém serveru protože si na něm můžeme přidělit práva volně se k sobě portovat,zabíjet,givovat si zbraně apod... Ale to nyní není důležité.
Problém je v tom že jsem vytvořil Hamachi server,který byl vytvořen standartně jako jsem to dělal dříve. Používám SF od heliho + Heli clienta. Virtual Box mi nyní však háže nějaké chyby ve stylu "No such file or directory","out of swap" apod... Nejsem v těchto chybách příliš zběhlý a inteligentní člověk mi hned nezačne nadávat,jaká jsem lama a pochopí že si chceme pouze zahrát. ~> Pro tyhle lidi: Vy jste nikdy s ničím nepotřebovali pomoct ??! ;--))

Přikládám snímek z Virtual Boxu za každou radu,nebo myšlenku,čím by to mohlo být moc děkuji.
S pozdravem Hazzy Haut :-(

Možná je na screenu vše v naprostém pořádku,ale mě se to nějak nezdá :DD

http://www.2imgs.com/8ae394be6d

HazzyHaut
Občasný uživatel
Občasný uživatel
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 13. kvě 2014 15:59:22
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodMisugee4 » stř 14. kvě 2014 18:25:06

Tak k Těm GM, měl jsem taky SF od heliho a GM si tam nepřidělíš, je to nějaký bugnutý, jak to SF startuješ?

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodBechy » stř 14. kvě 2014 19:08:25

HazzyHaut píše:Zdravím všechny super lidičky z war3zone ;-)). Mám menší problém s tvorbou Metin2 serveru na Hamachi. Naposledy jsem ho dělal asi před rokem... (Chceme si s kamarády zahrát) Chceme si zahrát na svém serveru protože si na něm můžeme přidělit práva volně se k sobě portovat,zabíjet,givovat si zbraně apod... Ale to nyní není důležité.
Problém je v tom že jsem vytvořil Hamachi server,který byl vytvořen standartně jako jsem to dělal dříve. Používám SF od heliho + Heli clienta. Virtual Box mi nyní však háže nějaké chyby ve stylu "No such file or directory","out of swap" apod... Nejsem v těchto chybách příliš zběhlý a inteligentní člověk mi hned nezačne nadávat,jaká jsem lama a pochopí že si chceme pouze zahrát. ~> Pro tyhle lidi: Vy jste nikdy s ničím nepotřebovali pomoct ??! ;--))

Přikládám snímek z Virtual Boxu za každou radu,nebo myšlenku,čím by to mohlo být moc děkuji.
S pozdravem Hazzy Haut :-(

Možná je na screenu vše v naprostém pořádku,ale mě se to nějak nezdá :DD

http://www.2imgs.com/8ae394be6d


Kolik máš nastavenou operační paměť (RAM) ?

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodDomcoSK153 » čtv 15. kvě 2014 7:24:01

HazzyHaut píše:Zdravím všechny super lidičky z war3zone ;-)). Mám menší problém s tvorbou Metin2 serveru na Hamachi. Naposledy jsem ho dělal asi před rokem... (Chceme si s kamarády zahrát) Chceme si zahrát na svém serveru protože si na něm můžeme přidělit práva volně se k sobě portovat,zabíjet,givovat si zbraně apod... Ale to nyní není důležité.
Problém je v tom že jsem vytvořil Hamachi server,který byl vytvořen standartně jako jsem to dělal dříve. Používám SF od heliho + Heli clienta. Virtual Box mi nyní však háže nějaké chyby ve stylu "No such file or directory","out of swap" apod... Nejsem v těchto chybách příliš zběhlý a inteligentní člověk mi hned nezačne nadávat,jaká jsem lama a pochopí že si chceme pouze zahrát. ~> Pro tyhle lidi: Vy jste nikdy s ničím nepotřebovali pomoct ??! ;--))

Přikládám snímek z Virtual Boxu za každou radu,nebo myšlenku,čím by to mohlo být moc děkuji.
S pozdravem Hazzy Haut :-(

Možná je na screenu vše v naprostém pořádku,ale mě se to nějak nezdá :DD

http://www.2imgs.com/8ae394be6d


v tomto sf je nastavený malý swap (súborová ram) a pravdepodobne si k vps priradil málo ram :)

DomcoSK153
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 11. úno 2014 17:41:38
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodHazzyHaut » čtv 15. kvě 2014 15:11:40

Nastavenou paměť RAM mám 512MB. Měl jsem to tak i dříve a vše šlapalo,myslíte že mám přidat? :D Pokud ano,kolik ? Díky

HazzyHaut
Občasný uživatel
Občasný uživatel
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 13. kvě 2014 15:59:22
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodMisugee4 » čtv 15. kvě 2014 17:41:58

Aspoň 1024 ;)

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodLyrae » sob 31. kvě 2014 16:03:03

Misugee4 píše:Tak k Těm GM, měl jsem taky SF od heliho a GM si tam nepřidělíš, je to nějaký bugnutý, jak to SF startuješ?


Nic není bugnuté, vše funguje jak má.
:-|

Fear-inside.eu
Lyrae
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 56
Registrován: sob 21. pro 2013 11:15:30
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodMisugee4 » stř 04. čer 2014 7:57:23

Lyrae píše:
Misugee4 píše:Tak k Těm GM, měl jsem taky SF od heliho a GM si tam nepřidělíš, je to nějaký bugnutý, jak to SF startuješ?


Nic není bugnuté, vše funguje jak má.
:-|


Já nad tím strávil asi tak týden a někde tu na fóru jsem četl, že heli má GM práva zabugovaný, že si je nepřidělíš

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s Hamachi serverem.

PříspěvekodF4LV3R » stř 04. čer 2014 17:00:39

Misugee4 píše:Já nad tím strávil asi tak týden a někde tu na fóru jsem četl, že heli má GM práva zabugovaný, že si je nepřidělíš

V heli SF nejsou zabugované GM práva, mě to jde naprosto normálně. To teda nevím kde si k tomu přišel.

Končím s metinem.
F4LV3R
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 13. lis 2012 21:03:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Metin 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace