Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Software Vaše tvorba

Moderátor: Hardware a Software poradce

Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekodjirk159159 » stř 23. lis 2011 21:38:04

Zde pište otázky ohledně programování ve VB....
Rád je zodpovím...
8-)

Navštivte Web mé skupiny :
http://www.lightkickers.eu/
Venty [Lightkickers]
Obrázek
Steam:
Obrázek
jirk159159
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 84
Registrován: pát 23. dub 2010 15:15:57
Bydliště: Liberec - Vratislavice nad Nisou
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekod  Pavliczech » pon 19. pro 2011 22:15:03

Ahoj, umíš v tom dobře?

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1999
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekodjirk159159 » úte 20. pro 2011 17:55:22

Snad ano, snažím se... 8-)

Navštivte Web mé skupiny :
http://www.lightkickers.eu/
Venty [Lightkickers]
Obrázek
Steam:
Obrázek
jirk159159
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 84
Registrován: pát 23. dub 2010 15:15:57
Bydliště: Liberec - Vratislavice nad Nisou
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekod  Pavliczech » úte 20. pro 2011 20:36:17

jirk159159 píše:Snad ano, snažím se... 8-)


tak to je super, chválím ;-)

Pavliczech
Obrázek
  Pavliczech
Hlavní administrátor
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1999
Registrován: stř 22. říj 2008 18:52:21
Bydliště: Višňové
Podpora: 2000 Kč

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

PříspěvekodTotalVirus » čtv 26. dub 2012 9:06:26

Dokazal by jsi udělat lehči chat ktery by jel na mysql??:DD Jinak Je mi 14 a už jsem udělal mnoho soft ve VB Napřiklad TV Online :)) Je to na plugin VLC Player:) Len neumim udělat fullscreen aby se každe rozlišeni obrazovky automaticky upravylo:D

Obrázek
TotalVirus
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 41
Registrován: ned 31. říj 2010 10:14:55
Bydliště: Ostrava
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekod  Goodman » sob 08. zář 2012 21:34:44

No ja bych mnel par otazek...
Naslo by se nekde par navodu jak stim zacit, co vse je ktomu potreba...

Nedavno sem potreboval od znameho udelat obycejny soubor ktery stahne dane soubory (z ip nebo ze serveru) do pocitace nejlepe do slozky kde se nachazi dany soubor + graficky vzhled...

Pokud by tu byl nekdo ochotny stim jakkoliv pomoct nebo ukazat jak stim zacit delat tak to uvitam...


Obrázek
Skyp: ten desny program nepouzivam:P
QIP: alias ICQ 334746570 NONSTOP
  Goodman
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: stř 01. úno 2012 1:28:03
Podpora: 200 Kč

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekodjirk159159 » čtv 21. úno 2013 12:18:10

Goodman píše:No ja bych mnel par otazek...
Naslo by se nekde par navodu jak stim zacit, co vse je ktomu potreba...

Nedavno sem potreboval od znameho udelat obycejny soubor ktery stahne dane soubory (z ip nebo ze serveru) do pocitace nejlepe do slozky kde se nachazi dany soubor + graficky vzhled...

Pokud by tu byl nekdo ochotny stim jakkoliv pomoct nebo ukazat jak stim zacit delat tak to uvitam...



Tady máš tutoriály (v AJ) na kterých jsem začínal:
http://howtostartprogramming.com/vb-net/

Venty

Navštivte Web mé skupiny :
http://www.lightkickers.eu/
Venty [Lightkickers]
Obrázek
Steam:
Obrázek
jirk159159
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 84
Registrován: pát 23. dub 2010 15:15:57
Bydliště: Liberec - Vratislavice nad Nisou
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

PříspěvekodC3RN3J » úte 27. srp 2013 20:25:51

Hoj programuju taky ve vb par her sem hacknul,vytvoril, aplikaci taky vytrvoril ale rad bych chtel moje hacky vylepsit. Proto se te ptam jestly umis udelat D3D MENU o zbytek hacku se postaram sam. Ale chtel bych skutecny d3d menu . Me.Topmost =true mam taky ale funguje jen na hry v okne. Dekuji za odpoved

C3RN3J
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 27. srp 2013 20:19:49
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekodshaggy » sob 07. pro 2013 8:31:29

C3RN3J píše:Hoj programuju taky ve vb par her sem hacknul,vytvoril, aplikaci taky vytrvoril ale rad bych chtel moje hacky vylepsit. Proto se te ptam jestly umis udelat D3D MENU o zbytek hacku se postaram sam. Ale chtel bych skutecny d3d menu . Me.Topmost =true mam taky ale funguje jen na hry v okne. Dekuji za odpoved


mohl bych se zeptat na jaké hry děláš hacky?

Two things are infinite - the universe and human stupidity
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shaggy
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 30. lis 2013 23:01:28
Bydliště: Bystřička
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pomoc s programováním (Visual Basic ONLY)

Příspěvekodkacfis » pon 01. čer 2015 20:25:07

potřebovala bych pomoct naprogramovat výčetku platidel. z jednoho textového souboru beru data a do druhého je ukládám. díky

kacfis
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 01. čer 2015 20:18:38
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Vaše tvorba

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace