Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Návody Jak na klienta

Moderátor: Herní poradce

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

Příspěvekodspion992 » pát 12. říj 2012 23:29:13

IQaSsAsSiN píše:cawte ja mam klient 2012 a tam maju tie subory pripony .xl2 a .xln ... neviete ako to rozbalit?


vacsi subor skus premenovat na epk a mensi na eix ;) ... a ptm pouzi extraction helper ako normalne...

ak to nepojde extrahovat tak mas smolu a tie subory maju ochranu proti upravovaniu ;)

DELETE ME
spion992
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 16. čer 2010 15:49:10
Bydliště: DELETE ME
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

Příspěvekodspion992 » pát 12. říj 2012 23:29:13

IQaSsAsSiN píše:cawte ja mam klient 2012 a tam maju tie subory pripony .xl2 a .xln ... neviete ako to rozbalit?


vacsi subor skus premenovat na epk a mensi na eix ;) ... a ptm pouzi extraction helper ako normalne...

ak to nepojde extrahovat tak mas smolu a tie subory maju ochranu proti upravovaniu ;)

DELETE ME
spion992
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 16. čer 2010 15:49:10
Bydliště: DELETE ME
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

Příspěvekod  Scofield_CZ » pon 29. říj 2012 20:18:25

Porsím pomoc nejde mi to zabalit jedná se o locale_pl prosím pomoc
zde je screen co mi to píše:
Obrázek

Máš Problém s Metinem?? napiš mi PM a poradím ti!
Máš problém s PC [Hardware nebo software]? Napiš mi, rád poradím! :)

Moje Tvorba
Obrázek http://www.skateclub.wgz.cz
http://www.metin2-private.wgz.cz[/color]
Obrázek
  Scofield_CZ
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 180
Registrován: pon 09. srp 2010 7:26:49
Bydliště: Napajedla
Podpora: 114 Kč

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

PříspěvekodGeGo » pon 29. říj 2012 21:58:00

Scofield_CZ píše:Porsím pomoc nejde mi to zabalit jedná se o locale_pl prosím pomoc
zde je screen co mi to píše:
Obrázek

Zkus si najít v souboru "Locale_pl.xml" najít řádek 189,nejspíš tam máš nějakou chybku(chybící čárka,ap..)

Budu rad,kdyz navstivite muj,prozatim skromny web!
www.gegoprovas.8u.cz
Casem zde budou ruzne navody,downloady,forum,ap.
P.S nejsem zadny grafik,berte na to ohled.Dekuju
GeGo
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 136
Registrován: pon 14. bře 2011 8:03:28
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

PříspěvekodAmynkalove » pát 04. led 2013 13:03:25

koficzek píše:dobrá všem se omlouvám teď nevím zda-li pak to pochopí ten program ale vypadát to že jo, a těm komu to nejde pak zabalit otevřete si to v Notepad++ a na poslední 2 řádky napište :
[*] </Action>
</Buildfile>[/*]
tzn. :
předposlední řádek: </Action>
--poslední řádek: </Buildfile>
nevím nešlo mi to tu udělat přesně ale musí to být podle zarovnání

... protože tu by jste to znich asi nedostali :D


Bože si zlatííííííčko přidala jsem do xml a už locale jde zabalit. Ani nevíš jak moc jsem ti vděčná :-* :-* :-*

Amynkalove
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 76
Registrován: úte 21. úno 2012 14:08:36
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

Příspěvekodmartty17 » úte 19. bře 2013 15:37:11

Zdravím nevím v čem dělám chybu ale když chci rozbalit root.epk a eix nebo prostě něco ze složky \pack\ tak mi to pokaždé vytvoří Temp.xml a nic víc a to mam klient z Offiku poraďte mi někdo prosím :'(

martty17
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 11. bře 2013 10:03:44
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit svého klienta

Příspěvekodhonzakusak » pon 28. říj 2013 16:42:15

plechito píše:je na howno.... locale_cz ti nezabalí...


Bohužel je to pravda, sám jsem se snažil asi 10 hodin zabalit locale cz přes různe druhy archivru, ale žádny to prostě nedal. :(

honzakusak
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 28. říj 2013 9:43:20
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

PříspěvekodDralons » stř 09. dub 2014 17:04:03

Mne pri menení locale_cz vypíše toto, neviete čo s tým?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dralons
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 08. dub 2012 7:52:21
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

PříspěvekodSkipr226 » sob 12. dub 2014 9:06:50

Dralons píše:Mne pri menení locale_cz vypíše toto, neviete čo s tým?

Něco ti tam chybí.. Otevři si předchozí příspěvky, myslím že to tam někdo psal.

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK]Upravit .epk/.eix //Compilador v2

PříspěvekodMausIV » pon 14. dub 2014 3:13:27

Keby to náhodou ešte niekto nevedel, xml locale_cz si otvorte v notepad++

Posledné riadky -> Obrázek

teraz si to uložíte a premenujete na locale_de hneď ako sa vám to zabalí si to hoďte naspäť.

//Neviem či to je správne lebo som len nováčik, ale pevne v to verím.
Pri najhoršom ma prosím zkritizujte a opravte ma.

MausIV
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 47
Registrován: pát 11. dub 2014 22:22:01
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Předchozí

Zpět na Jak na klienta

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace