Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Návody Jak udělat server

Moderátor: Herní poradce

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

PříspěvekodSonix » stř 01. čer 2011 12:49:31

a mas udelanej launcher?
nebo pres co to spoustis a nebo je mozny ze ti nejde server mně to tky jednou nešlo ale pak jsem to zkusim přes ten launcher a šlo to

Obrázek
Obrázek
Sonix
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 270
Registrován: sob 04. zář 2010 0:23:14
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

PříspěvekodZidy » sob 04. čer 2011 23:04:39

ahoj ... prosimte mam problem ve virtual boxu v sítovích kartach dam sítoví most ale neni tam to hamachi ....... atd ... no nwm prosimvás nevíte čím to je? ... dižtak díík

Zidy
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 25
Registrován: pon 21. čer 2010 15:47:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

PříspěvekodDumbis » úte 07. čer 2011 17:45:36

Sonix píše:a mas udelanej launcher?
nebo pres co to spoustis a nebo je mozny ze ti nejde server mně to tky jednou nešlo ale pak jsem to zkusim přes ten launcher a šlo to


ja kdyz si pridám ten luncher do toho metinu tak mi to zase napise ze chyby nejakej local
:-|

Dumbis
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 30
Registrován: ned 21. lis 2010 19:33:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekodvenomic559 » čtv 09. čer 2011 20:51:53

vzdycky jak to napise operation timed out tak za minutu se to samo rebootuje čím to je?

venomic559
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 09. čer 2011 19:18:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

PříspěvekodSKILLER » úte 23. srp 2011 22:16:39

Hele lidi kdo doopravdy z vas umi zalozit server M2 tak mi pisnete na mail AirohMichal@seznam.cz udelam vse jak reknete stejny postu jen mi pls poradte. nejlepsi od toho co ma to video i na stream.cz diky moc mne to pomuze. cu udelat server pro sve kamose ze skoly a kdyz se to povede tak to bude nehoraz tak ten kdo to fakt umi pisne te mne plsky DIKES 8-)

SKILLER
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 23. srp 2011 21:55:26
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekod  meti897 » úte 23. srp 2011 23:30:49

SKILLER píše:Hele lidi kdo doopravdy z vas umi zalozit server M2 tak mi pisnete na mail AirohMichal@seznam.cz udelam vse jak reknete stejny postu jen mi pls poradte. nejlepsi od toho co ma to video i na stream.cz diky moc mne to pomuze. cu udelat server pro sve kamose ze skoly a kdyz se to povede tak to bude nehoraz tak ten kdo to fakt umi pisne te mne plsky DIKES 8-)


Tohle napiš někam jinam,spíš do Poptávek.

  meti897
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2704
Registrován: čtv 27. kvě 2010 19:26:01
Bydliště: Praha
Podpora: 205 Kč

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekodmanisvk » pon 12. zář 2011 5:45:37

custe, urobim vsetko podla navodu , mam zapnuty server vypisuje tam timed out neviem co , zapnuty aj portmap i hamachi zapnem client presne taky launcher ako ma byt po cinsky prihlasim sa a vypise mi to prekladu ze "chyba se spoji se serverem " a to som uz robil aj reg stranky a furt ma nechce pripojit pls help popr. skype :davidborovsky

manisvk
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 26
Registrován: ned 11. zář 2011 11:05:52
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekod  meti897 » pon 12. zář 2011 9:14:44

manisvk píše:custe, urobim vsetko podla navodu , mam zapnuty server vypisuje tam timed out neviem co , zapnuty aj portmap i hamachi zapnem client presne taky launcher ako ma byt po cinsky prihlasim sa a vypise mi to prekladu ze "chyba se spoji se serverem " a to som uz robil aj reg stranky a furt ma nechce pripojit pls help popr. skype :davidborovsky

Máš všechno správně?

  meti897
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2704
Registrován: čtv 27. kvě 2010 19:26:01
Bydliště: Praha
Podpora: 205 Kč

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekodmanisvk » pon 12. zář 2011 12:56:17

meti897 píše:
manisvk píše:custe, urobim vsetko podla navodu , mam zapnuty server vypisuje tam timed out neviem co , zapnuty aj portmap i hamachi zapnem client presne taky launcher ako ma byt po cinsky prihlasim sa a vypise mi to prekladu ze "chyba se spoji se serverem " a to som uz robil aj reg stranky a furt ma nechce pripojit pls help popr. skype :davidborovsky

Máš všechno správně?


tak ja si myslis ze ano , server som prerabal 3x, pridaj si ma na skype poslal som ti zadost (davidborovsky alebo Mani) musim sa ta nieco popytat dik

manisvk
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 26
Registrován: ned 11. zář 2011 11:05:52
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [TuT]Jak udělat Hamachi Server by Johny

Příspěvekodplajzik » pát 21. říj 2011 12:53:10

manisvk píše:
meti897 píše:
manisvk píše:custe, urobim vsetko podla navodu , mam zapnuty server vypisuje tam timed out neviem co , zapnuty aj portmap i hamachi zapnem client presne taky launcher ako ma byt po cinsky prihlasim sa a vypise mi to prekladu ze "chyba se spoji se serverem " a to som uz robil aj reg stranky a furt ma nechce pripojit pls help popr. skype :davidborovsky

Máš všechno správně?


tak ja si myslis ze ano , server som prerabal 3x, pridaj si ma na skype poslal som ti zadost (davidborovsky alebo Mani) musim sa ta nieco popytat dik


mam ten samý problém ... prosím o pomoc :'( :(((

My name is Najzík and I will kill you !!
Pokud budete potřebovat pomoct s WOW, CS 1.6 (hlavně) ale i celkově s jinýma hrama (software taky docela zvládám a o hardwaru si můžem taky popsat)tak určitě neváhejte a pm :)
LoL - hledám team
CS 1.6 - Nabíram do klanu
WOW - hraju na
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

pokud máte zájem , taky určitě napište
plajzik
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. úno 2009 11:10:18
Bydliště: Orlova-Okoli Ostravy
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

PředchozíDalší

Zpět na Jak udělat server

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace