Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Návody Jak udělat server

Moderátor: Herní poradce

Virtual Box/Pc

Příspěvekod  MrDawe™ » sob 04. zář 2010 21:41:31

Není v tom moc velký rozdíl..
Sice sem slyšel ,že virtual pc to píše méně chyb ale virtual box je podle mě o hodně hezčí :-D no rozhodněte se sami ...

Virtual BOX:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Virtual PC:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodVadimek » sob 04. zář 2010 21:42:53

U nekterych virtualbox zpomaluje PC

Obrázek
:-D
Vadimek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 247
Registrován: pát 06. srp 2010 12:39:49
Bydliště: U Kontejneru
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodExpertik » sob 11. zář 2010 11:42:28

me osobne to prez virtual pc vubec nejde nevim jak mam nastavit sitovy pripojeni jako jak se u BOXU dava most s hamachi tak ve virtual PC nevim jak to nastavit ale koukal jsem a virtual pc se mi zda lepsi uz v tom ze si to serveru mohu dat ram kolik chci u boxu muzu jen 1,5gb

Expertik
Banned
Banned
 
Příspěvky: 194
Registrován: ned 27. pro 2009 16:54:50
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

Příspěvekod  MrDawe™ » sob 11. zář 2010 16:20:56

Expertik píše:me osobne to prez virtual pc vubec nejde nevim jak mam nastavit sitovy pripojeni jako jak se u BOXU dava most s hamachi tak ve virtual PC nevim jak to nastavit ale koukal jsem a virtual pc se mi zda lepsi uz v tom ze si to serveru mohu dat ram kolik chci u boxu muzu jen 1,5gb

Mě to teda jde,
musíš to tam normálně napsat třeba 3000 tam napiš a máš to... (3gb)

Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodExpertik » ned 12. zář 2010 6:42:49

aha a jak v tom virtual PC nastavim sitovi most vubec nevim kde to mam najit jinak ted jedu prez nejnovejsi Oracle VM virtual box a ten slape jako hodinky i navicat mam pro mysql ten na ktery potrebujes licenci :D a spokojenost :-)

EDIT: v tom boxu nejde dat vice ram nez 1500 :-( skousel jsem to napsat a na 200me to zastavi vic nejde

Expertik
Banned
Banned
 
Příspěvky: 194
Registrován: ned 27. pro 2009 16:54:50
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

Příspěvekod  MrDawe™ » ned 12. zář 2010 13:22:46

napiš tam 3000 a dej další a je to !

Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodExpertik » ned 12. zář 2010 17:18:52

jenze chapes ze me to vubec nepusti to tam napsat napisu 300 a dal to nejde i kdybych se mel zblaznit :D a prosimte rekni mi jak se to nastavuje prez ten virtual PC

Expertik
Banned
Banned
 
Příspěvky: 194
Registrován: ned 27. pro 2009 16:54:50
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodAdasaurus » ned 12. zář 2010 18:47:29

Lehký jak cíp dáš settings viz obrázky -.-"
Obrázek
Obrázek

Můj FB
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Metin 2 CZ Official Server Files 2013 -> https://www.facebook.com/groups/147260768805098/
Adasaurus
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 775
Registrován: pon 28. pro 2009 20:08:24
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodExpertik » úte 14. zář 2010 9:03:51

diky :D ja myslel ze se nekde musi nastavovat ten most a kde si mam nastavit na serveru v tom sysinstall IP adresy nemam tam vubec zalozku emo0

Expertik
Banned
Banned
 
Příspěvky: 194
Registrován: ned 27. pro 2009 16:54:50
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Virtual Box/Pc

PříspěvekodAndis » sob 19. bře 2011 17:01:57

JÁ POUŽÍVÁM OBA :-D

Andis
Banned
Banned
 
Příspěvky: 107
Registrován: sob 13. lis 2010 13:27:03
Bydliště: Mikulovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Jak udělat server

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace