Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery WoW [Jak]Založit svůj server

Moderátor: Herní poradce

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

Příspěvekodtetranot223 » pát 02. zář 2011 13:54:50

Děkuji za pochválení návodu a omlouvám se za dlouho nepřítomnost neměl jsem čas chodit na PC odpověď s jádrem bych možno něco napsat mohl ale myslím si že tak moc o tom nevím

http://www.youtube.com/user/MaximFLS?feature=mhee
tetranot223
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 122
Registrován: ned 27. bře 2011 16:03:17
Bydliště: In Game
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

Příspěvekodxxx.peky.xxx » sob 03. zář 2011 20:27:21

lidi mám problém s konfigurací MySQL když to nakonfiguruju tak pak jse dostanu do slepé uličky naskočí mi EXECUTE to zmáčku pak něco probýhá .. ale první dvě věci a to tyhle PREPARE CONFIGURATION A WRITE CONFIGURATION FILE ale 3 Start service se podělá a naskočí mi .... (Could not star the service MySQL51. Error: 0) ......... A tím končím tak prosím vás pokud někdo víte co stím napište mi tu a nebo na skype gmblack4story Děkuji Předem :-) ;-)

xxx.peky.xxx
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 23. kvě 2011 13:24:33
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

Příspěvekodhelio » sob 17. zář 2011 15:19:55

Je to good návod jak to udělat jestli jsou chyby ve wow tak to je už jiný problém, ovšem základ a odkazy jsou velmi dobré, jenom umět používat ty odkazované programy....potom to není problém, já dávám velké plus a děkuji, kdo to má trochu v hlavě po kupě dá to dohromady.:)

helio
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 17. zář 2011 12:16:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

PříspěvekodXardas123 » ned 09. říj 2011 10:39:38

To snad není možné, stáhne si můj pack, celí ho pojebe a vydává to tu za super pack a jak jsem to měl posraný, restarter je jednoduchej a naprosto bezchybný... Návod, uplně na nic... Pokud tedy někdo chce začít, tady je můj originální pack na wss a má i video návod zde:

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Naposledy upravil Pavliczech dne ned 09. říj 2011 11:32:46, celkově upraveno 1
Důvod: Odkazy do code
Xardas123
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 09. říj 2011 10:35:43
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

Příspěvekodtetranot223 » ned 09. říj 2011 18:21:46

Je to uplně to samé co tam máš ty jen je tam hotová revize a funguje stejně.. Kdybys mě něco k tomu že to vydávám za svoje je tam psané že je to tvoje a jsou tam obě tvoje s updatama a moje s hotovou nejnovější revizí
Navíc ten restarter co tam máš nefunguje na ty tvojí akorád se furt spamuje a nejde vypnout jinak než CTRL+DELETE nebo ALT+F4

http://www.youtube.com/user/MaximFLS?feature=mhee
tetranot223
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 122
Registrován: ned 27. bře 2011 16:03:17
Bydliště: In Game
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

Příspěvekodmrdkoman » pát 19. dub 2013 18:44:13

Já jsem to teda podle tohoto návodu zvládl bez problému :)

Nechápu proč tolik hatu....

Jinak dík za Návod :)

mrdkoman
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 19. dub 2013 16:23:35
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

PříspěvekodHyden » ned 13. dub 2014 13:24:37

Asi tu nikto už dlho nebol, ale skúsim...
Potrebujem poradiť.
Spravil som si podľa návodu server a po počiatočných problémoch s dll knižnicami sa mi ho podarilo rozbehnúť.
Vytvoril som si acc a skúšal sa nalogovať.
Problém je v tom, že mi napíše connected, to zostane na obrazovke a po chvíli ma zasa disconnectne.
Alebo ma to hodí do tabulky kde sa vyberá realm ale aj tak sa nedá pripojiť.
Kontroloval som nastavenia v conf.och a tie sú OK podľa návodu.
Niekde je niečo zle ale neviem prísť na to, čo.
Ak mal niekto rovnaký problém a vyriešil ho, tak mi prosím poraďte niekto.
Za odpovede vopred ďakujem.

Hyden
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 12. dub 2014 2:43:53
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: [JAK] udělat server 3.3.5a - TC2

PříspěvekodHyden » pát 18. dub 2014 10:29:01

Ahoj.
Tak, problém s rozbehnutím servra som vyriešil.
Funguje mi ten pôvodný neupravený repack, ale bez updatov.
Lenže teraz nastal nový problém.
Po vytvorení akéhokoľvek charakteru sa mi ani jeden nezobrazí v zozname.
Poraďte prosím, ak toto téma ešte niekto vôbec sleduje.
Ďakujem.

Hyden
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 12. dub 2014 2:43:53
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Předchozí

Zpět na [Jak]Založit svůj server

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace