Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Pohnu se a vyjede

PříspěvekodBrutalKiller » stř 05. kvě 2010 12:10:31

prosím pomoc normálně udělám server registruji se udělám postavu načte se mi to a když se pohnu tak mě to vyjede co s tím je a co mám udělat prosím poraďte.

Obrázek


Nejsem poradce ale rád pomůžu.
BrutalKiller
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 48
Registrován: stř 07. dub 2010 13:17:21
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodSysteman » stř 05. kvě 2010 13:39:28

jak vyjede? nebo kopne?

Systeman
 
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodMattaffix » stř 05. kvě 2010 13:49:56

skus to dat treba do metinu 35 nebo finalongju2 ja to dal do finalongju2 a jelo mi to

Mattaffix
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 23
Registrován: úte 23. bře 2010 18:06:04
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

Příspěvekodvasiczeek » stř 05. kvě 2010 14:47:45

kolik máš ram na svém śerveru??

vasiczeek
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 66
Registrován: pon 22. bře 2010 16:30:46
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodBrutalKiller » stř 05. kvě 2010 17:14:22

na serveru mam 512 MB ram

a jak jako dat do finalongju ja svyho clienta nemam

Obrázek


Nejsem poradce ale rád pomůžu.
BrutalKiller
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 48
Registrován: stř 07. dub 2010 13:17:21
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

Příspěvekodvasiczeek » stř 05. kvě 2010 17:25:39

Stahni klient od locmt2,a normalně si spoustej hru z tohodle klienta jen tam pridas ty soubory mc..... na stránce
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

A pokud máš 2gb ram tak tam hot 1024mb :-)

vasiczeek
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 66
Registrován: pon 22. bře 2010 16:30:46
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodBrutalKiller » stř 05. kvě 2010 18:16:26

hej jetu jeste problem ze kdyz ja virtualni pocitac vypnu a pak ho znova zapnu tak uz to pak nejde

Obrázek


Nejsem poradce ale rád pomůžu.
BrutalKiller
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 48
Registrován: stř 07. dub 2010 13:17:21
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

Příspěvekodvasiczeek » stř 05. kvě 2010 18:24:51

Promin ale ted sem te nepobral,jak to myslíš jako že jsi vypl virtual Pc a pak si ho chtel zase zapnout?? a co ti to pak piše??

vasiczeek
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 66
Registrován: pon 22. bře 2010 16:30:46
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodKalabus24 » stř 05. kvě 2010 20:07:45

musíš to uložit!! (ten Virtual Box)

Délka minuty závisí na tom, na které straně dveří od záchodu se nalézáš. :-D
Kalabus24
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 704
Registrován: pát 19. úno 2010 22:23:56
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Pohnu se a vyjede

PříspěvekodSysteman » čtv 06. kvě 2010 13:15:08

a musíš mít pořád zaplý virtual ! a když ho vypneš musíš dát znova ./start !

Systeman
 
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace