Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Operation time out

PříspěvekodCoStiNrou » pát 19. bře 2010 14:01:40

Vzdy pri prvnim napsaní ./start, po uplnym nactení se mi objeví hlaska: "Connect: Operation time out" a více se to nehne.. prosim poradte co stim..

CoStiNrou
Občasný uživatel
Občasný uživatel
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 18. bře 2010 14:54:30
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Operation time out

PříspěvekodKalabus24 » sob 20. bře 2010 11:03:48

jakmile ti to doběhne na to Connection: Operation Time Out napiš eště jednou ./start .. pak by ti měl jet někde tu to už je

Délka minuty závisí na tom, na které straně dveří od záchodu se nalézáš. :-D
Kalabus24
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 704
Registrován: pát 19. úno 2010 22:23:56
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Operation time out

Příspěvekod  MrDawe™ » sob 20. bře 2010 19:37:46

napsal sem jeste jednou ./start a nechce se mi to zastavit x(

Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Operation time out

Příspěvekod  MrDawe™ » sob 20. bře 2010 19:48:55

podle me je to kdyz se jen zalogujes a das ./start tak mas Time out ale kdyz jeste das /etc/rc.d....... tak tam mas unreachable

Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Operation time out

PříspěvekodCoStiNrou » pon 22. bře 2010 15:13:23

noo...udelal jsem vse jak jste rekli. ted mi tam neustale beha: swap_pager_getswapspace(16): failed , číslo v zavorce se mění... co zase stim?

CoStiNrou
Občasný uživatel
Občasný uživatel
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 18. bře 2010 14:54:30
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Operation time out

Příspěvekod  MrDawe™ » čtv 25. bře 2010 17:36:40

tys napsal ješte jednou ./start že ? (mě se to tky nějak nezdá..)

Herní Poradce
Grafik
Můj web: MrDawe.eu
Můj Email: mrdawe@war3zone.eu
Moje PM: http://war3zone.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=1136
  MrDawe™
Grafik
Grafik
 
Příspěvky: 1801
Registrován: pon 13. dub 2009 14:39:58
Podpora: 500 Kč

Re: Operation time out

PříspěvekodLOMBAXninja » pát 26. bře 2010 5:41:54

:sad :sad :sad :doh :doh :doh :oops: Mě to taky píše to operation time out plsky poradtee moc plsky moc!!

LOMBAXninja
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 18
Registrován: stř 17. úno 2010 16:34:57
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace