Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

Příspěvekodmichalmigi1 » úte 09. úno 2010 8:43:07

opravdu je to jednoduche staci jen je znat jak maj byt a misto treba tech klikihaku to napisu jak to ma bejt cesky

migi je ZPET !nezmrznes
michalmigi1
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 124
Registrován: pát 29. led 2010 14:38:57
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

PříspěvekodK4Zzetoren » úte 09. úno 2010 9:16:47

dig móre

K4Zzetoren
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 690
Registrován: stř 27. led 2010 13:40:22
Bydliště: Kysáč, Vojvodina, Srbsko
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

PříspěvekodMichel » úte 09. úno 2010 12:44:19

Ani netreba ti vediet cinske znaky staci ti neake Qeassty v Polstine a Nemcine a Google jazykove nastroje spravia Svoje XD

Michel
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 45
Registrován: stř 16. pro 2009 18:16:28
Bydliště: Slovakia
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

PříspěvekodK4Zzetoren » úte 09. úno 2010 13:05:11

Michel píše:Ani netreba ti vediet cinske znaky staci ti neake Qeassty v Polstine a Nemcine a Google jazykove nastroje spravia Svoje XD

njn ale ja sem se neptal jako mam prez google prelozit questy, ale jako mam najit tabulku v mysql kde sou ty questy

K4Zzetoren
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 690
Registrován: stř 27. led 2010 13:40:22
Bydliště: Kysáč, Vojvodina, Srbsko
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

PříspěvekodMichel » pát 12. úno 2010 12:14:49

ach jaj to nie je tabulka to je v Filezila
usr/rain/chanel/schare data/locale/honkkong/qeast a tam to mas alebo nejak tak neviem teraz presne tak z pameti

Michel
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 45
Registrován: stř 16. pro 2009 18:16:28
Bydliště: Slovakia
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

Příspěvekodjuni077 » pát 26. bře 2010 6:07:00

hele ja sem si s kamosem udelal server a on to umi prelozit tech konerzaci je tam pres 1 700 000 a jeden den prekladal 100 000 takze neim jak dlouho mu to bude trvat...ale je fakt borec

Pokud potřebujete s něčím pomoct napište PM a já se vám pokusím pomoci :)

Juni077
juni077
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 57
Registrován: sob 30. led 2010 19:04:54
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak preložit Questy do 100% CZ?

PříspěvekodAsanae » pát 26. bře 2010 10:26:44

jak přejmenovat npc tu je videonavod, stačí hledat, to samé i 100% u kováře bez itemů, nebo věci +9 u obchodnika.. :)

Jsem War3zone Metin2 Poradce a Grafik:)
Hleš Private server? Napiš mi, poradím ti s tím správným serverem.

ObrázekObrázekObrázek
Asanae
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 373
Registrován: pon 01. bře 2010 16:57:17
Bydliště: Hradec Králové
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Předchozí

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace