Čaute. Čo vlastne mám robiť so source ktoré mám k SF? Treba to niekam nakopírovať alebo inštalovať a spúšťať alebo čo? Je niekde návod? Ak áno sorry, nevšimol som si ho nikde. Vďaka. :)
Moderátor: Herní poradce
Falconer99 píše:Tak pýtam sa preto že mám aj SF ale mám k nemu aj source. A nešlo spustiť tak preto ma napadlo či niekde musím dať aj source alebo čo.. :) Ďakujem za odpoveď. :)
Falconer99 píše:Teraz už server nemám no niekedy by som to ešte skúsil. Ešte by som rád vedel čo je to nejaký Vruner. Asi 3 SF ktoré som niekde našiel tak využívali práve Vruner zrejme pre spustenie.
Okrem toho niekedy mám problém so SF že pri inštalácii keď rozbalím súbory .gz tam kde majú byť tak mne potom nejde už spustiť mysql service. Neviem v čom to je.
Falconer99 píše:A to že keď niekedy mám problém so SF že pri inštalácii keď rozbalím súbory .gz tam kde majú byť tak mne potom nejde už spustiť mysql service.
Tým niekedy som napísal preto lebo občas som tam manuálne kopíroval zložky. Len rád by som to robil len cez to rozbaľovanie. A neviem ešte či treba mazať tie zložky v mysql ktoré tam sú pred tým než otvorím .gz súbor
Zpět na Rady,otázky a odpovědi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník