Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

40k server problem!

Příspěvekoderikk789 » pát 11. pro 2015 9:21:58

Zdravím. Mám trošku větší problém se serverm. Po posledním rebootu mne začala po vybrání postavy házet zpět do login screenu :(

Sysser:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekodwright491 » ned 13. pro 2015 13:09:34

robí ti to na všetkých postavách? ak hej uka map index

wright491
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 03. pro 2010 15:19:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekoderikk789 » ned 13. pro 2015 15:15:11

Jop na všech :)
Zobrazit spoiler»


erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekodwright491 » ned 13. pro 2015 16:19:07

čo všetko si upravoval pred posledným reštartom?

wright491
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 03. pro 2010 15:19:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekoderikk789 » ned 13. pro 2015 22:01:47

Jedině SOURCE ale i když sem tam hodil staré zálohované tak to nešlo.. A když sem zkusil jiné SF a hodil tam to jádro tak všechno jede bez problému.. čiže tomu vúbec nechápu..

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekodwright491 » ned 13. pro 2015 22:10:17

tak jadro je veľmi krehká žena, možno si už mal ten problém v tej zálohe, preto treba robiť zálohu po každom compilovaní.

wright491
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 03. pro 2010 15:19:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekoderikk789 » ned 13. pro 2015 22:52:12

Jenže problém je v tom že na jiném SF to jádro funguje bez problému :) jen na tom jedno nejde..

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekodwright491 » pon 14. pro 2015 6:57:23

tak ešte môžeš skúsiť že do všetkých configov dáš iba map index kde sa nachádza tvoja postava napr. puyngmo (41) takže všade dáš 41 do kanálu1 napr. ......, kanál 99 nemusíš zapať a zapni iba db a kanál 1 a uvidíš čo sa stane.

wright491
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 03. pro 2010 15:19:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 40k server problem!

Příspěvekoderikk789 » stř 16. pro 2015 15:56:30

Opraveno :-) Děkuju ;-)

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Integro a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace