Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Smazání item_proto

Příspěvekodmlynas95 » sob 28. bře 2015 5:55:28

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, chtěl bych smazat na srv obsah tabulky item_proto, ale když jej smažu tak (logicky) nenajede server.
Tak mě zajímá, jak udělat to, že tabulka bude prázdná, ale server najede.

Díky

mlynas95
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 42
Registrován: úte 01. úno 2011 6:16:00
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Smazání item_proto

PříspěvekodHonest » sob 28. bře 2015 8:59:58

Zkus:
DELETE FROM item_proto

Honest
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 18. bře 2015 16:27:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Smazání item_proto

Příspěvekodmlynas95 » sob 28. bře 2015 9:02:58

to jsem zkoušel, ale já chtěl smazat celý obsah, když to ale udělám, tak se mi vůbec nespustí srv... tak jestli třebas něco z item_proto potřebuje pro spuštění, nebo nwm...

mlynas95
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 42
Registrován: úte 01. úno 2011 6:16:00
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Smazání item_proto

PříspěvekodHonest » sob 28. bře 2015 9:08:37

Tak to další nápad nemám, jedině tam zkusit nechat třeba 1 záznam. Nikdy jsem nepotřeboval item_proto mazat :)

Honest
Návštěvník
Návštěvník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 10
Registrován: stř 18. bře 2015 16:27:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Smazání item_proto

PříspěvekodF4LV3R » sob 28. bře 2015 9:13:31

mlynas95 píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, chtěl bych smazat na srv obsah tabulky item_proto, ale když jej smažu tak (logicky) nenajede server.
Tak mě zajímá, jak udělat to, že tabulka bude prázdná, ale server najede.

Díky


Tabulku promažeš tak, že dáš v Navicatu na item_proto pravým tlačítkem a dáš: Truncate table

A server ti nejspíš nepojede proto že některé ty itemy jsou zapsané v dropu takže by si musel promazat i drop. :-)

Končím s metinem.
F4LV3R
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 13. lis 2012 21:03:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Smazání item_proto

Příspěvekodmlynas95 » sob 28. bře 2015 14:33:24

Díky za rady, bylo to tím.

Můžete LOCK.

mlynas95
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 42
Registrován: úte 01. úno 2011 6:16:00
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace