Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Nejde zabalit item_proto

Příspěvekodmiondator9 » pon 29. pro 2014 20:26:34

Když jsem chtěl zabalit item_proto přes Fa tak se mi zobrazilo v příkazovém řádku Error: Cannot load item_proto_dump.xml *HELP*

miondator9
Návštěvník
Návštěvník
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 15. led 2013 9:41:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

PříspěvekodHard169 » úte 30. pro 2014 23:21:20

Ahoj,
otevři si xml soubor a zkontroluj si, zda máš ukončeno action a buildfile.

Hard169
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 135
Registrován: ned 03. čer 2012 12:20:39
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

Příspěvekodmiondator9 » čtv 01. led 2015 3:21:31

V item_proto na konci nic takovýho nemá být, na konci má jen být </item_proto/> nebo tak něco, zřejmě mi někde uprostřed chybí >

miondator9
Návštěvník
Návštěvník
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 15. led 2013 9:41:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

PříspěvekodPhysique » čtv 01. led 2015 16:57:39

pokuď ti při rozbalování vznikne item_proto.xml tak tam nakonci opravdu
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
být musí.

Physique
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 73
Registrován: pát 12. črc 2013 21:06:24
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

PříspěvekodDeniskubisz1 » ned 04. led 2015 14:21:11

Physique píše:pokuď ti při rozbalování vznikne item_proto.xml tak tam nakonci opravdu
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
být musí.


Přesně tak, dobré by bylo kdyby jsi se podíval co ti to vyhodilo za chybu.. jestli jsi se náhodou někde nepřeklikl.. tam by se ti měl ukázat i řádek ve kterém je chyba :)
Pak už není problém :)

Definitivní konec na W3Z.. je to zbytečné, vám něco sem dávat.. aniž by jste poděkovali ;)


Vydržel jsem tady od roku 2010 do roku 2015 ;) Ale to jak vy touto dobou dokážete být někteří tak chamtiví.. že to až bolí.. a se slovem Děkuji,Díky,Thanks,GJ nebo cokoliv podobného nikdy neuškodíte.. ale když jste tak líní že to nedokážete normálně napsat do SZ, nebo pod Topic.. nemám vám tady co nabídnout ;)
Deniskubisz1
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 261
Registrován: pon 19. črc 2010 10:53:38
Bydliště: Ostrava
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

Příspěvekodmiondator9 » ned 11. led 2015 19:36:48

Vyřešeno LOCK *CLOSE* *CLOSE*

miondator9
Návštěvník
Návštěvník
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 15. led 2013 9:41:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

PříspěvekodDonald » sob 17. led 2015 17:23:13

Můžu se zeptat, jak jsi to nakonec vyřešil? Mám stejný problém jako ty a ten konec </Action> </Buildfile> to nijak neřeší

Donald
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 39
Registrován: ned 13. úno 2011 20:40:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

Příspěvekodmiondator9 » sob 17. led 2015 18:33:14

Projel jsem si celé item_proto.xml a u jednoho řádku mi chybělo /> a na konci celého item_proto.xml jsem měl samotný </item_proto> bez </Action> </Buildfile>

miondator9
Návštěvník
Návštěvník
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 15. led 2013 9:41:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

PříspěvekodDonald » ned 18. led 2015 16:02:07

Hledal jsem nějakou chybu a nenašel jsem absolutně nic. Schválně jen tak ze srandy jsem to zkusil jenom rozbalit a hned zabalit, to fungovalo. Potom jsem to rozbalil, udělal mnohem menší úpravu a zabalení opět nefungovalo. Pokud jsem to po úpravě vrátil do původního stavu a pokusil se to zabalit, opět to nešlo. Vysvětlete mi to tedy. Jakto, že bez úpravy to zabalit jde a pokud něco upravím a vrátím do původního stavu, tak to už zabalit nejde? Tohle mi hlava nebere *DONT_KNOW*

//Edit:
Už jsem přišel čím to celé bylo. Rozbalil jsem item_proto a zabalil bez problému. Poté jsem to zkusil s maličkou změnou. Před zabalením, jsem odstranil ">" a opět znova napsal. Absolutně nic jsem v tom textu nezměnil jen s tím rozdílem, že jsem dal uložit. V ten moment už to zabalit nešlo. V jednom programu mi to psalo hlášku uvedenou výše a ve druhém programu mi to vypisovalo chybné řádky. Udělal jsem tedy úpravy v poznámkovém bloku a co se nestalo? Všechno šlo přesně jak má. Můžete mi prosím říct, proč mi ten Notepad++ dělá nějaké automatické úpravy kvůli kterým mi přestane fungovat celé item_proto? Dá se to nějak vyřešit? V poznámkovém bloku se upravuje opravdu špatně a spoustu věcí tam ani nejde...

Donald
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 39
Registrován: ned 13. úno 2011 20:40:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Nejde zabalit item_proto

Příspěvekodmiondator9 » pon 19. led 2015 21:33:02

Mě úplné začal notepad++ zlobit tak že se mi nenačetl text větší velikosti nad 10kb ale vyřešit jsem to tím že jsem začal používat PSPad, jestli tam chceš vydět u PSpadu číslování řádků tak jsi to tam nastav

miondator9
Návštěvník
Návštěvník
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 15. led 2013 9:41:27
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace