Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Chyba při spojení na vlastním serveru

Příspěvekodgrijkicze » stř 03. pro 2014 22:53:11

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví v čem by mohla být chyba...

Udělal jsem Metin2 přes hamachi..
Podle návodu na Youtube, vše ok, jde mi to, ale problém nastává, když se chce připojit někdo jiný...
Podle videa jsem nastavil portmapy, rooty a přeposlal, ale kamarádovi to vždycky hodí Chybu při spojení... ]:>

Kdyby někdo poradil, byl bych moc rád, děkuji. :-(

grijkicze
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 03. pro 2014 22:48:48
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodZedrom » čtv 04. pro 2014 8:45:15

Má nastavenou ip serveru v tom souboru?

Zedrom
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 25
Registrován: ned 09. bře 2014 13:56:24
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodRRaDD » čtv 04. pro 2014 15:34:08

Na hamachi potřebuješ surku, takže v rootech ti je změněná IP na nic, dej tam surku a IP změň v souboru serverip nebo serverinfo.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodSpaki » čtv 04. pro 2014 16:12:14

RRaDD píše:Na hamachi potřebuješ surku, takže v rootech ti je změněná IP na nic, dej tam surku a IP změň v souboru serverip nebo serverinfo.


Ne, nepotřebuješ. ;)

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodRRaDD » čtv 04. pro 2014 18:58:46

Začátečník, který poprvé dělá server, si to asi těžko upraví tak, aby jí nepotřeboval.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodGrou » čtv 04. pro 2014 23:31:06

RRaDD píše:Začátečník, který poprvé dělá server, si to asi těžko upraví tak, aby jí nepotřeboval.


Cože ? Nerozumím řeči tvého kmene... RRaDDe jako sorry ale před nedávnem jsi se tu ptal na absolutní kraviny a teď tu děláš chytrého, přitom nevíš která bije..

Grou
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 62
Registrován: stř 12. pro 2012 18:46:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodSpaki » pát 05. pro 2014 14:01:52

RRaDD píše:Začátečník, který poprvé dělá server, si to asi těžko upraví tak, aby jí nepotřeboval.


Tak si teď dej facku, nikdy jsem surku nepoužíval a vždy to šlo ;-)

I na starých SF:)

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

Příspěvekodgrijkicze » pát 05. pro 2014 19:37:28

Prosím žádné hádky :P :)

Upravil jsem to zatím tak, že už se dá připojit, ale při výběru postavy to kopne..
někde asi chyba, že?..

grijkicze
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 03. pro 2014 22:48:48
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

PříspěvekodBechy » sob 06. pro 2014 9:37:01

Není důvod používat Surku , uplně mu stačí klasickej starter a serverinfo.py rozbalit do kořenové složky Klientu .A nebo rozbalit root , což je otázka 20 vteřin . Toť vše

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Chyba při spojení na vlastním serveru

Příspěvekodgrijkicze » sob 06. pro 2014 10:43:22

Už jsem to rozeběhl, psal jsem to tu, ale jelikož se musí čekat na schválení, tak to tu ještě není...
(Tohle bude asi taky nějaký pátek trvat -_-)
Teď mi to kopne při výberu postavy...jak jsem již psal, ale admin to ještě nezveřejnil... :-(

grijkicze
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 03. pro 2014 22:48:48
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace