Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Jak přeložit CHAT ve hře?

Příspěvekodflowem » úte 19. srp 2014 18:34:44

Zdravím, potřebuju poradit, kde mám najít soubor/y které mám přeložit.. Třeba když se odpojuji ze serveru, tak to tam odpočítává Anglicky. Chci to přeložit do češtiny, ale vůbec nevím, kde to najít.
Místo toho, aby to odpočítávalo česky, to "Budeš odpojen za 3, 2, 1..." tak to mám anglicky.

Děkuji

flowem
Člen
Člen
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 07. čer 2013 19:04:31
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodLionely » úte 19. srp 2014 18:36:47

locale_game.txt v locale nebo locale_interface.txt ted nevím přesně

Lionely
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 80
Registrován: stř 27. črc 2011 13:44:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodFreeLeito » úte 19. srp 2014 18:44:51

Je to v locale_string.txt :-)

/usr/home/(game)/share/locale/(czech)/

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodLionely » úte 19. srp 2014 18:45:49

FreeLeito bouhžel ne to je server :) například předmět byl vyhozen sebrán a tak to co on chce je v locale v klientu v těch souborech co sem psal :)

Lionely
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 80
Registrován: stř 27. črc 2011 13:44:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodFreeLeito » úte 19. srp 2014 18:47:00

Lionely píše:FreeLeito bouhžel ne to je server :) například předmět byl vyhozen sebrán a tak to co on chce je v locale v klientu v těch souborech co sem psal :)


On chce např. odpočítávání vypnutí hry.
To se překládá v locale_string.txt v serveru.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodLionely » úte 19. srp 2014 18:50:14

jo aha promin moje blbost, četl jsem že budeš připojen

Lionely
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 80
Registrován: stř 27. črc 2011 13:44:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Jak přeložit CHAT ve hře?

PříspěvekodFreeLeito » úte 19. srp 2014 18:51:38

VYŘEŠENO. Téma zamykám.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace