Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodLousek » úte 12. srp 2014 19:01:08

Cau mam problém..
když se někdo jiný chce připojit ke mě na server odpojí ho to po vyberu postavy.
Už jsem zkoušel pár sf (terenzo,lauling) ted skouším invoice a to sami ..
Zkoušel sem i hledat na googlu ale moc sem toho nenašel.
Prosím pokud někdo ví co stím poraďte mi.Dik

Lousek
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. srp 2014 18:54:20
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

Příspěvekodsajzu123 » stř 13. srp 2014 10:17:19

Kámo, mám stejnej problém :/ jestli někdo ví, co s tím tak prosím napište. :)

sajzu123
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 06. zář 2012 13:52:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodGrou » stř 13. srp 2014 10:20:59

Jaké máte jádro ? A přes co server jede ? VB nebo VPS ?

Grou
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 62
Registrován: stř 12. pro 2012 18:46:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodLousek » stř 13. srp 2014 10:25:46

Jádro mám 2089 a je to VB

Lousek
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. srp 2014 18:54:20
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodSpaki » stř 13. srp 2014 22:39:20

A) Portmapy
B) Bin
C) Zapínejte přes Suru
D) U nových SFček to často nejde

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodFreeLeito » čtv 14. srp 2014 8:59:11

Mě většinou pomohlo navýšení RAM :) Měl jsem stejný problém jako vy, ale zvýšení RAM ho vyřešilo.

Jsem tvůj
Obrázek
„Rád ti pomohu s čímkoliv“
Obrázek
FreeLeito
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 187
Registrován: sob 19. dub 2014 18:49:48
Bydliště: Kožichovice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

Příspěvekodsajzu123 » čtv 14. srp 2014 12:17:42

FreeLeito píše:Mě většinou pomohlo navýšení RAM :) Měl jsem stejný problém jako vy, ale zvýšení RAM ho vyřešilo.

Máme tam nastavená 2GB. To nestačí ? :D

sajzu123
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 06. zář 2012 13:52:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

PříspěvekodGrou » čtv 14. srp 2014 17:56:26

U toho jádra se divím, že blbne právě tohle... Ale tak co no.. Hrejte a upravujte za sury a pak si to hoďte na VPSko.. Problém se určitě vyřeší

Grou
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 62
Registrován: stř 12. pro 2012 18:46:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Po vyberu postavy to odpoji ze serveru

Příspěvekodsajzu123 » pát 15. srp 2014 19:19:35

Grou píše:U toho jádra se divím, že blbne právě tohle... Ale tak co no.. Hrejte a upravujte za sury a pak si to hoďte na VPSko.. Problém se určitě vyřeší

Přes Surku nám to jde, díky. :)

sajzu123
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 06. zář 2012 13:52:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace