Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » pon 21. črc 2014 16:01:19

Zdravím.
Používám německý klient,logicky i s německým item_proto no a když tam vložím české item_proto (v českém item_proto ty kostýmy jsou),tak když ve hře kostým nasadím,nejde na mě vidět,kde je chyba?
Díky.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodLionely » pon 21. črc 2014 16:18:20

Německé item proto a české maj jiné Value3 na kostýmách

takže si najdi v německém value 3 a to napiš do českejch kostýmu value 3

Lionely
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 80
Registrován: stř 27. črc 2011 13:44:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » úte 22. črc 2014 13:36:11

Super,funguje,díky moc.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » úte 22. črc 2014 14:49:15

Našel jsem další problém.
Po přepsání value 3 mi některé kostýmy nasadit jdou a některé ne (kliknu a nenasadí se)
Kde je chyba tentokrát?

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodSpaki » úte 22. črc 2014 18:35:35

RRaDD píše:Našel jsem další problém.
Po přepsání value 3 mi některé kostýmy nasadit jdou a některé ne (kliknu a nenasadí se)
Kde je chyba tentokrát?


Podívej se, jestli to máš přepsaný i u těchto.

Item (CZ) má kostýmy poházený.

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » úte 22. črc 2014 22:13:41

Ano,mám to i u nich.
Nefunguje to ani s německým (originálním) item_proto.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodSpaki » stř 23. črc 2014 8:53:16

RRaDD píše:Ano,mám to i u nich.
Nefunguje to ani s německým (originálním) item_proto.


Možná je to kravina, ale zkus to upravit i v DB.

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » stř 23. črc 2014 13:34:21

V DB je to v pořádku.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodSpaki » stř 23. črc 2014 13:48:55

RRaDD píše:V DB je to v pořádku.



Tak si to okopíruj od serveru, kde to funguje. ;-)

Spaki
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 363
Registrován: sob 12. dub 2014 15:56:15
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Problém s kostýmy

PříspěvekodRRaDD » stř 23. črc 2014 18:21:53

Dobře,zkusím,zatím díky za pomoc.

RRaDD
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 83
Registrován: čtv 03. črc 2014 8:54:06
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace