Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Porty Metinu

PříspěvekodMisugee4 » stř 04. čer 2014 9:13:36

Zdravím. Mám menší dilema. snažím se rozjet server na veřejné IP a nejde se připojit "z venku". Neví někdo, jaký porty přesně vyžaduje metin? Popřípadě, jak mám nastavit router? Mám možnost maximálně 32 portů a 20 jich mám využitých. Bude to stačit? Předem díky za odpovědi.

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodBechy » stř 04. čer 2014 12:33:20

Misugee4 píše:Zdravím. Mám menší dilema. snažím se rozjet server na veřejné IP a nejde se připojit "z venku". Neví někdo, jaký porty přesně vyžaduje metin? Popřípadě, jak mám nastavit router? Mám možnost maximálně 32 portů a 20 jich mám využitých. Bude to stačit? Předem díky za odpovědi.


Zřejmě to bude chtít port ze sf , takže se podívej do configů a sepiš si porty (Nebo můžeš i z klientu-root-serverinfo.py)

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodMisugee4 » stř 04. čer 2014 14:10:36

Díky moc :-) a chtěl jsem se zeptat, jak je to s portmapama? Četl jsem něco o tom, že portmapy překousnou jen určitý počet hráčů. Chci si kupovat Tower a jestli portmapy dovolí jen určitý počet hráčů tak je to celkem na nic.

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodBechy » stř 04. čer 2014 16:50:17

Misugee4 píše:Díky moc :-) a chtěl jsem se zeptat, jak je to s portmapama? Četl jsem něco o tom, že portmapy překousnou jen určitý počet hráčů. Chci si kupovat Tower a jestli portmapy dovolí jen určitý počet hráčů tak je to celkem na nic.


Tak to nevím , ale dělat hamachi server bych nedoporučoval.

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodMisugee4 » stř 04. čer 2014 17:42:07

Bechy píše:
Misugee4 píše:Díky moc :-) a chtěl jsem se zeptat, jak je to s portmapama? Četl jsem něco o tom, že portmapy překousnou jen určitý počet hráčů. Chci si kupovat Tower a jestli portmapy dovolí jen určitý počet hráčů tak je to celkem na nic.


Tak to nevím , ale dělat hamachi server bych nedoporučoval.

Já právěže hamachi nedělám. chci to mít doma přes veřejnou ip. Ale teď řeším roblém v sysinstallu s IPčkama, když si tam dám IP co dostávám z routeru (10.0.0.33) tak se to nelíbí virtualboxu, nevíš jak to opravit?

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodBechy » stř 04. čer 2014 18:01:39

Misugee4 píše:
Bechy píše:
Misugee4 píše:Díky moc :-) a chtěl jsem se zeptat, jak je to s portmapama? Četl jsem něco o tom, že portmapy překousnou jen určitý počet hráčů. Chci si kupovat Tower a jestli portmapy dovolí jen určitý počet hráčů tak je to celkem na nic.


Tak to nevím , ale dělat hamachi server bych nedoporučoval.

Já právěže hamachi nedělám. chci to mít doma přes veřejnou ip. Ale teď řeším roblém v sysinstallu s IPčkama, když si tam dám IP co dostávám z routeru (10.0.0.33) tak se to nelíbí virtualboxu, nevíš jak to opravit?


Tak to bohužel nevím , na veřejné jsem ještě nedělal , tedy co se týče domácího serveru . Jedině vps .

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodMisugee4 » stř 04. čer 2014 18:12:49

Tak to bohužel nevím , na veřejné jsem ještě nedělal , tedy co se týče domácího serveru . Jedině vps .

Tak to by teoreticky mělo být to samý jako VPS, ne? :-) překousne to localhost? nebo co zadáváš do VPSka?
Kdyžtak tohle mi vypisuje
Obrázek

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

Příspěvekodpeky » čtv 05. čer 2014 9:28:20

Co si tak pamatuju tak si ve virtuálu musíš nechat vygenerovat DHCP v sysinstallu a ono ti to vyplní celou tu tabulku a pak tu IPv4 co ti to vygenerovalo budeš dávat do klientu atd..

peky
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1224
Registrován: úte 22. pro 2009 13:19:50
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodBechy » čtv 05. čer 2014 13:37:33

peky píše:Co si tak pamatuju tak si ve virtuálu musíš nechat vygenerovat DHCP v sysinstallu a ono ti to vyplní celou tu tabulku a pak tu IPv4 co ti to vygenerovalo budeš dávat do klientu atd..


Ano , na tom něco bude . Stejné je to u VPS

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Porty Metinu

PříspěvekodSkipr226 » pát 06. čer 2014 12:22:21

No jestli si hodláš dělat local pro sebe tak s tou ip .33 pokračuj.. A nevím na co by ti byly portmapy u localu, tam jede vše přes router, pokud máš vůbec veřejnou IP :)

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace