Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodBechy » sob 17. kvě 2014 6:30:37

Zdravím , už tu mám jeden příspěvek ohledně tabulky bonusů , to jsem vyřešil , ale nyní mám problém s tou tabulkou podle inventáře .
Když si ji přeložím , tak po přihlášení do hry tam není diakritika .
V pythonu se moc neorientuji , ale když změním kódování souboru na utf-8, tak mi spadne klient , a když napíšu kódování na začátek souboru , tak klient zapnu , ale opět bez diakritiky v tabulce.
Kdo by věděl , tak prosím REPLY nebo PM . Díky

Přidávám screen:
0517_072444.jpg


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodT4Ump » sob 17. kvě 2014 8:11:39

Hoď to do kodovaní ANSI

T4Ump
Banned
Banned
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned 21. črc 2013 16:11:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodBechy » sob 17. kvě 2014 8:36:36

T4Ump píše:Hoď to do kodovaní ANSI


Myslíš změnit v notepadu kompletně soubor ?

Znovu nainstaluju notepad++ a skusím... Mám nějak rozházenej notepad , vubec se nechce nastavit to kódování :D

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodT4Ump » sob 17. kvě 2014 8:46:14

Ano celej soubor

T4Ump
Banned
Banned
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned 21. črc 2013 16:11:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodBechy » sob 17. kvě 2014 8:50:47

T4Ump píše:Ano celej soubor


Pokud soubor změním do ANSI a obnovím diakritiku , tak po zabalení a následném spuštění hry jsou místo diakritiky stále klikyháky

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodT4Ump » sob 17. kvě 2014 9:31:25

Přidej jsi mě na skype = kavuja

T4Ump
Banned
Banned
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned 21. črc 2013 16:11:08
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v Inventorywindow?(Tabulka bonusů)

PříspěvekodBechy » sob 17. kvě 2014 9:58:25

Vyřešeno :) Nakonec to spravil obyčejný Wordpad :D :D Díky za pomoc T4UMPE.

Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 3 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace