Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Diakritika v clientu

Příspěvekodgeron552 » sob 10. kvě 2014 23:50:33

Ahoj,
stáhnul jsem si client a přeložil do CZ.
jenže když jsem ho spustil, ukázaly se my takový divný znaky místo diakritiky.
nevíte prosím, jakyý čísla mám nastavit v locale.cfg ?


Zkoušel jsem
10019 1250 de a nejde.

Naposledy upravil geron552 dne ned 11. kvě 2014 0:00:42, celkově upraveno 1
S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

PříspěvekodMisugee4 » sob 10. kvě 2014 23:57:29

měl by si to mít dobře, ale za ty čísla dej koncovku z locale /např když máš locale_de.epk tak dáš 10019 1250 de.

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

Příspěvekodgeron552 » ned 11. kvě 2014 0:01:25

Misugee4 píše:měl by si to mít dobře, ale za ty čísla dej koncovku z locale /např když máš locale_de.epk tak dáš 10019 1250 de.


jojo, to vím. Jen jsem to nenapsal do příspěvku.
Mám to 10019 1250 de

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

PříspěvekodMisugee4 » ned 11. kvě 2014 0:04:30

přes co to upravuješ? někdy v tom může dělat bordel i kódování textu

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

Příspěvekodgeron552 » ned 11. kvě 2014 0:10:09

Misugee4 píše:přes co to upravuješ? někdy v tom může dělat bordel i kódování textu


to locale.cfg jsem upravil přes pozn.blok.
ty soubory v locale_de jsem upravil pomocí Notepadu

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

PříspěvekodMisugee4 » ned 11. kvě 2014 0:18:46

geron552 píše:ty soubory v locale_de jsem upravil pomocí Notepadu

Myslíš notepad++? Já když jsem upravoval v klasickým windowsáckým notepadu, tak mi to taky dělalo, pak jsem začal používat notepad++ (ANSI format) a už to jelo v pohodě, teď na linuxu používám gedit

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

Příspěvekodgeron552 » ned 11. kvě 2014 0:21:49

Misugee4 píše:
geron552 píše:ty soubory v locale_de jsem upravil pomocí Notepadu

Myslíš notepad++? Já když jsem upravoval v klasickým windowsáckým notepadu, tak mi to taky dělalo, pak jsem začal používat notepad++ (ANSI format) a už to jelo v pohodě, teď na linuxu používám gedit


Jo, Notepad++.

S pozdravem
Geron552
geron552
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 290
Registrován: pon 19. zář 2011 13:10:34
Bydliště: BRNO
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

PříspěvekodMisugee4 » ned 11. kvě 2014 0:54:46

Zkus si otevřít nějakej přeloženej soubor, jestli ti to neproměnilo na klikiháky, kdyžtak změnit formátování textu buď na ANSI, nebo UTF-8

Jsem Váš Obrázek Pokud budete mít problém, napište mi, pokudu budu moct, tak Vám pomůžu :-)
Misugee4
Herní poradce
Herní poradce
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 126
Registrován: úte 25. úno 2014 18:43:58
Bydliště: Moravská Třebová
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

Příspěvekodlolstrcz » stř 14. kvě 2014 18:33:30

Lidi jak udělam diakritiku v chatu? v locale_string sem zmenil nemecky radek na CZ (Za 3s dojde k odhlašení ze hry...) ale ve hre mi to pise za 3s dojde k odhla?eni ze hry.. v locale cfg mam 10019 1250 de :D a locale_de mam takze pohoda s tim problem nemam... v metinu mi jde diakritika všude inventař meč přihlašení :D ale v cahatu mi to nečte diakritiku :D pls poradte Dekuju predem

lolstrcz
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv 01. kvě 2014 22:33:07
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Diakritika v clientu

PříspěvekodBechy » stř 14. kvě 2014 18:37:02

lolstrcz píše:Lidi jak udělam diakritiku v chatu? v locale_string sem zmenil nemecky radek na CZ (Za 3s dojde k odhlašení ze hry...) ale ve hre mi to pise za 3s dojde k odhla?eni ze hry.. v locale cfg mam 10019 1250 de :D a locale_de mam takze pohoda s tim problem nemam... v metinu mi jde diakritika všude inventař meč přihlašení :D ale v cahatu mi to nečte diakritiku :D pls poradte Dekuju predem


Zkus :
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


Bechy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 120
Registrován: pon 12. kvě 2014 19:52:06
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace