Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Re: 3D editor Map

PříspěvekodKlanomrt » sob 05. dub 2014 22:10:37

LejtoSvK píše:Klienta od ofika som nedal ale na moj


Privátní klienti jsou dál než officalní a nevyžadují třeba ilu.dll ..... Každý klienter by to měl vědět na návodu je offik dodrž návod a uvidíš že to jde nebo to ukaž svému klienetroj a ten by měl vědět a poslední možnost přidej jsi mě na skype a opravím to do 2min :-)

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodLejtoSvK » sob 05. dub 2014 22:20:37

a na win8 pojde ?

LejtoSvK
Banned
Banned
 
Příspěvky: 78
Registrován: stř 19. úno 2014 22:46:54
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodKlanomrt » sob 05. dub 2014 22:23:26

LejtoSvK píše:a na win8 pojde ?


Ano :)

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodSkipr226 » ned 06. dub 2014 11:49:04

textureset ani nemá bejt na Dčku to samý terrain ale to ten idiot neví no.. Mimo to jde to na každým operačním systému né jen na win 7 ale to on taky neví a má to stažený z MPC fóra díky tomu že jsem mu řekl název takže to má docela zabugovaný ale to je jeho problém.. (Y) Když je to trotl

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodKlanomrt » ned 06. dub 2014 12:29:28

Skipr226 píše:textureset ani nemá bejt na Dčku to samý terrain ale to ten idiot neví no.. Mimo to jde to na každým operačním systému né jen na win 7 ale to on taky neví a má to stažený z MPC fóra díky tomu že jsem mu řekl název takže to má docela zabugovaný ale to je jeho problém.. (Y) Když je to trotl


xDDDDDDDDD jak se snaží :D :D :D si ale už trapnej :D Pokud jsi všimneš přes Dčko jede ymir a když děláš vlastní textury .... mělo by to bít v Dečku pro rychlejší a lepší práci ale co do nedávna jsi tvrdil tu na fórku že mapy děláš v photoshopu :D chápu že čučíš že je i jiná možnost :D

Zde uvidíš jak tvrdíš že mapy děláš v photoshopu :D http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=281&t=29817&p=125912#p125912

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodF4LV3R » ned 06. dub 2014 13:42:52

Klanomrt píše:
Skipr226 píše:textureset ani nemá bejt na Dčku to samý terrain ale to ten idiot neví no.. Mimo to jde to na každým operačním systému né jen na win 7 ale to on taky neví a má to stažený z MPC fóra díky tomu že jsem mu řekl název takže to má docela zabugovaný ale to je jeho problém.. (Y) Když je to trotl


xDDDDDDDDD jak se snaží :D :D :D si ale už trapnej :D Pokud jsi všimneš přes Dčko jede ymir a když děláš vlastní textury .... mělo by to bít v Dečku pro rychlejší a lepší práci ale co do nedávna jsi tvrdil tu na fórku že mapy děláš v photoshopu :D chápu že čučíš že je i jiná možnost :D

Zde uvidíš jak tvrdíš že mapy děláš v photoshopu :D http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=281&t=29817&p=125912#p125912

Až na to že Tony má pravdu a se část map dělá opravdu ve photoshopu, těžko to tobě ale vysvětlovat no.. :-|

Končím s metinem.
F4LV3R
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 13. lis 2012 21:03:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodKlanomrt » ned 06. dub 2014 14:19:18

.FalveR píše:
Klanomrt píše:
Skipr226 píše:textureset ani nemá bejt na Dčku to samý terrain ale to ten idiot neví no.. Mimo to jde to na každým operačním systému né jen na win 7 ale to on taky neví a má to stažený z MPC fóra díky tomu že jsem mu řekl název takže to má docela zabugovaný ale to je jeho problém.. (Y) Když je to trotl


xDDDDDDDDD jak se snaží :D :D :D si ale už trapnej :D Pokud jsi všimneš přes Dčko jede ymir a když děláš vlastní textury .... mělo by to bít v Dečku pro rychlejší a lepší práci ale co do nedávna jsi tvrdil tu na fórku že mapy děláš v photoshopu :D chápu že čučíš že je i jiná možnost :D

Zde uvidíš jak tvrdíš že mapy děláš v photoshopu :D http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=281&t=29817&p=125912#p125912

Až na to že Tony má pravdu a se část map dělá opravdu ve photoshopu, těžko to tobě ale vysvětlovat no.. :-|


Jo a jaká část ? :D :D :D žádná :D ( Jo dříve se dělalo i já jsem dělal před tím editorem hight .... v photoshopu ) :D ale mě jde o současnost :D . To je teď jestli nevíš :D :D

Prostě chceš lest tonymu do pr... :D ale nepřečteš jsi řádně můj komentář kde by jsi zjistil :D o co vlastně jde :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodF4LV3R » ned 06. dub 2014 14:56:08

Klanomrt píše:Jo a jaká část ? :D :D :D žádná :D ( Jo dříve se dělalo i já jsem dělal před tím editorem hight .... v photoshopu ) :D ale mě jde o současnost :D . To je teď jestli nevíš :D :D
Prostě chceš lest tonymu do pr... :D ale nepřečteš jsi řádně můj komentář kde by jsi zjistil :D o co vlastně jde :D


Áno "lest"... Umíš ty vůbec češtinu? Co sem viděl na stránkách té vaší slavné Aqua2 tak sem nevěděl jestli to píše 10leté dítě, nebo osoba starší 15let.. Taky ten server stál za to, příště si aspoň nevydávej cizí věci za své. Jednou je tvůj nějaký program, jindy zase SF... Se divím že ti ještě nepatří tohle fórum. *WALL*

Končím s metinem.
F4LV3R
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 13. lis 2012 21:03:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodKlanomrt » ned 06. dub 2014 15:22:16

.FalveR píše:
Klanomrt píše:Jo a jaká část ? :D :D :D žádná :D ( Jo dříve se dělalo i já jsem dělal před tím editorem hight .... v photoshopu ) :D ale mě jde o současnost :D . To je teď jestli nevíš :D :D
Prostě chceš lest tonymu do pr... :D ale nepřečteš jsi řádně můj komentář kde by jsi zjistil :D o co vlastně jde :D


Áno "lest"... Umíš ty vůbec češtinu? Co sem viděl na stránkách té vaší slavné Aqua2 tak sem nevěděl jestli to píše 10leté dítě, nebo osoba starší 15let.. Taky ten server stál za to, příště si aspoň nevydávej cizí věci za své. Jednou je tvůj nějaký program, jindy zase SF... Se divím že ti ještě nepatří tohle fórum. *WALL*



Další intoš :D Nikde není psáno program BY Adys :D ( Jen NÁVOD je BY Adys teda já :D . A upload BY Adys taky já :D ). Hold chápu tvou a etonyho intošárnu :D nedokážete se smířit s tím že už nebudete mít co prodávat a podvádět ty co opravdu chcou něco vytvořit. Program je by ymir to ví asi každý návod by já a upload by já co na tom nechápeš ??? :D Toto pochopil hned každý jen ty a etony ne :D a to o vás dvou svědčí jak jste paka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: 3D editor Map

PříspěvekodF4LV3R » ned 06. dub 2014 15:35:34

Klanomrt píše:Další intoš :D Nikde není psáno program BY Adys :D ( Jen NÁVOD je BY Adys teda já :D . A upload BY Adys taky já :D ). Hold chápu tvou a etonyho intošárnu :D nedokážete se smířit s tím že už nebudete mít co prodávat a podvádět ty co opravdu chcou něco vytvořit. Program je by ymir to ví asi každý návod by já a upload by já co na tom nechápeš ??? :D Toto pochopil hned každý jen ty a etony ne :D a to o vás dvou svědčí jak jste paka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Ježiši kriste... :-|
Nikde není psáno, program By Adys? Opravdu?
EditorByAdys.rar Já to tam teda vidím, a myslím si že ostatní jasně taky, nikde tam o uploadu není ani zmínka... Ale dobře ty to tam nejspíš vidíš takže budeme dělat jakože to tam je.

A příště nezapomeň použít víc smajlíků.

Končím s metinem.
F4LV3R
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 67
Registrován: úte 13. lis 2012 21:03:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

PředchozíDalší

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace