Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






Banner givemeclick.com

      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

mob_proto

Příspěvekodcolaloca » stř 12. bře 2014 15:37:39

Ahoj , mám problém s nastavení exp a drob yang v mob_proto.

Když nastavím třeba z 15 exp aby to dávalo třeba 60exp uložím , restartuji a nebo i stopnu a zapnu ... Tak se nic nezmění jako kdybych nic nezměnil.

Server jede na VPS .

<url="http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hmP7TYtDVUU&feature=endscreen" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/Ag5S8.jpg" alt='Create your own banner at mybannermaker.com!' border=0 /></a><br><a href="http://www.mybannermaker.com/"></url>
colaloca
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 68
Registrován: pon 18. dub 2011 19:48:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

Příspěvekoderikk789 » stř 12. bře 2014 19:43:11

Jaké máš SF a taky jakou máš verzi jádra ?

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

PříspěvekodSkipr226 » stř 12. bře 2014 20:45:45

Ale změní.. Jen ti pes neumí dát víc jak 10% expů no..

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

Příspěvekodcolaloca » stř 12. bře 2014 21:03:50

No ono se ani neuloží, když překládám NPC do češtiny.

Jinak mám SF od matoficial http://war3zone.eu/viewtopic.php?f=279&t=30234

<url="http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hmP7TYtDVUU&feature=endscreen" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/Ag5S8.jpg" alt='Create your own banner at mybannermaker.com!' border=0 /></a><br><a href="http://www.mybannermaker.com/"></url>
colaloca
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 68
Registrován: pon 18. dub 2011 19:48:59
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

Příspěvekoderikk789 » čtv 13. bře 2014 15:20:49

To je jasné protože mob_proto se upravuje v DB (/usr/home/game/db) ;-) je to u všech jáder 34k + a to SF je zabugované jak svině takže ho určitě nedoporučuju pro žádný SERVER nuž ale je to jen múj vlastní názor ;-)

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

Příspěvekodtomas1234567 » čtv 13. bře 2014 16:29:43

Přesně tak , je zabugované , lidi mají problem ho už jenom zpustit :D Doporučil bych sf 2013 Tr by Maxmi :) Jsem s ním spokojen

tomas1234567
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 488
Registrován: ned 03. črc 2011 16:06:46
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

Příspěvekodtaylor12345 » pát 14. bře 2014 11:46:06

Mob_proto a item_proto v .txt suboroch, rozhodne zabugovane není :D
Naopak, je to prehladnejšie a podla mna aj lepšie.
Zatial som sa nestretol so žiadnou chybou ;)

<script>alert("adasdasd")</script>
taylor12345
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 184
Registrován: pon 09. dub 2012 20:40:32
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

PříspěvekodSkipr226 » pát 14. bře 2014 12:26:23

No dobře vezmeme v potaz že tam je game 34083, v první řadě né každý jádro 34k má vedle DB txt soubory, je na to i fix aby to bralo čistě z mysql, zadruhé je v tom jádru tolik backdorů že je ty nikdy všechny nefixneš...

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

PříspěvekodGrou » stř 16. dub 2014 18:12:18

Skipr226 píše:No dobře vezmeme v potaz že tam je game 34083, v první řadě né každý jádro 34k má vedle DB txt soubory, je na to i fix aby to bralo čistě z mysql, zadruhé je v tom jádru tolik backdorů že je ty nikdy všechny nefixneš...


Skipre jakej je na to FIX, aby to bralo čistě z mysql ? Ty txt soubory ve FTP mi přijdou nepřehledné a docela na prd se editují, kdežto tabulky v navicatu jsou daleko přehlednější...

Grou
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 62
Registrován: stř 12. pro 2012 18:46:05
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: mob_proto

PříspěvekodSkipr226 » stř 16. dub 2014 21:12:32

Grou píše:
Skipr226 píše:No dobře vezmeme v potaz že tam je game 34083, v první řadě né každý jádro 34k má vedle DB txt soubory, je na to i fix aby to bralo čistě z mysql, zadruhé je v tom jádru tolik backdorů že je ty nikdy všechny nefixneš...


Skipre jakej je na to FIX, aby to bralo čistě z mysql ? Ty txt soubory ve FTP mi přijdou nepřehledné a docela na prd se editují, kdežto tabulky v navicatu jsou daleko přehlednější...

Naprd se editují? Napíšeš tam co ten item může a nesmí dělat a samo si to vygeneruje flag, antiflag atp. a naprd se to edituje? :D

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace