Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Klient Problém

Příspěvekoderikk789 » pát 17. led 2014 18:32:52

Zdravím , dnes mám zase další problém. Přidal sem novou mapu + ke které byli aj moby jenže když si vyberu postavu tak se to načte a pak mě vypne klient... :( A netuším stohohle kde je chyba když ja se do klientu moc nerozumím :D
Vopřed děkuju za odpověd

EDIT: Nakonec jsem to opravil asi 6. packer :D

EDIT 2 : Mám ještě jeden a asi poslední problém a tím že když sem dnes přidal novou mapu portnu se tam tak je tam všechno černé. Asi 5x sem kontroloval jestli je všechno v pořádku a bylo fakt nevím včem tam múže být chyba.

Naposledy upravil erikk789 dne sob 18. led 2014 9:50:58, celkově upraveno 2
erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Klient Problém

PříspěvekodSkipr226 » pát 17. led 2014 21:56:49

0117 18:24:10806 :: LoadLocaleData - LoadMobProto(locale/de/mob_proto) Error
špatně zabalený

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Klient Problém

Příspěvekoderikk789 » pát 17. led 2014 22:22:04

No skoušel sem to všeliak zabalit ale jak tak koukám pořád to dělá to stejné.. :(
Když múžu tak si tě přidám na skype a múžeš mě stím trošku blíže pomoct ;-)

erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Klient Problém

PříspěvekodKlanomrt » sob 18. led 2014 13:24:21

erikk789 píše:No skoušel sem to všeliak zabalit ale jak tak koukám pořád to dělá to stejné.. :(
Když múžu tak si tě přidám na skype a múžeš mě stím trošku blíže pomoct ;-)


chyba je : textureset.eix/epk + v mapě v setting musí bít TextureSet textureset\NÁZEV V TEXTURESET.txt

A V ROOT.eix/epk atlasinfo.txt zapsana mapa

index

*
nazevsouboru
*

nazevsložky/
nazevsouboru bez eix/epk


pak už jen zaleží na objektech jesli tam nějaky jsou navíc musíš je dát i do zone a properyty a cela část cliečntu je hotová není třeba už stím nic dělat

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Klient Problém

Příspěvekoderikk789 » sob 18. led 2014 13:55:29

Skusím to skontrolovat ještě jednou ;-) A jinak poslal sem ti PM

EDIT: Tak skontroloval sem to znovu a nic takže už fakt nevím
+ tady je odkaz na tu mapu
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!


erikk789
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 172
Registrován: stř 30. pro 2009 17:24:58
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Klient Problém

PříspěvekodKlanomrt » sob 18. led 2014 18:17:49

erikk789 píše:Skusím to skontrolovat ještě jednou ;-) A jinak poslal sem ti PM

EDIT: Tak skontroloval sem to znovu a nic takže už fakt nevím
+ tady je odkaz na tu mapu
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!



zkusím ji přidat když to sem upnu v eix/epk a sql souborech

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace