Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

předělání hamachi clientu na local

Příspěvekodmlynas95 » ned 29. pro 2013 12:49:08

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo návod, nebo mi neporadíte, jak předělat hamachi clienta
na locale. (client se nyní spouští přes okno se surkou, a souborem, do kterého se píše ip adresa)

Díky moc všem za rady,
Mlynas

Obrázek
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
mlynas95
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 42
Registrován: úte 01. úno 2011 6:16:00
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodMrAres » ned 29. pro 2013 21:02:13

Rozbal root a v souboru serverinfo.py.

MrAres
Čumil
Čumil
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 11. zář 2013 17:56:48
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodKlanomrt » pon 30. pro 2013 6:29:58

*Smazano*

Naposledy upravil Klanomrt dne pon 14. zář 2015 21:05:04, celkově upraveno 1
Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodSkipr226 » pon 30. pro 2013 12:06:37

Ptá se jak předělá klient a ty mu píšeš o mysql ? ...
Jinak co třeba smazat tu surku, ten soubor do kterýho se píše ip, najít .bin a přejmenovat ho na .exe ??? Ani to nebolelo viď.. ? Stačí uvažovat.

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodFarmousek » pon 30. pro 2013 16:08:52

Skipr226 píše:Ptá se jak předělá klient a ty mu píšeš o mysql ? ...
Jinak co třeba smazat tu surku, ten soubor do kterýho se píše ip, najít .bin a přejmenovat ho na .exe ??? Ani to nebolelo viď.. ? Stačí uvažovat.


jj de to ale nějak dlouho načítá

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

Příspěvekodtomas1234567 » pon 30. pro 2013 16:24:08

Farmousek píše:
Skipr226 píše:Ptá se jak předělá klient a ty mu píšeš o mysql ? ...
Jinak co třeba smazat tu surku, ten soubor do kterýho se píše ip, najít .bin a přejmenovat ho na .exe ??? Ani to nebolelo viď.. ? Stačí uvažovat.


jj de to ale nějak dlouho načítá


Nejspíš máš slabý server , nebo pc ... Kolik je operační paměť serveru , nebo počítače ?

tomas1234567
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 488
Registrován: ned 03. črc 2011 16:06:46
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodFarmousek » pon 30. pro 2013 17:15:19

server 8g a pc 16g
jinak mam problem s tim že to kope tedkon když je udělanej client na locale nevím proč jestly se šparně zabalil root

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodKlanomrt » pon 30. pro 2013 21:10:13

Farmousek píše:server 8g a pc 16g
jinak mam problem s tim že to kope tedkon když je udělanej client na locale nevím proč jestly se šparně zabalil root


Ne protože ti poradil jeden z největších de.......... že při clientu MCsura maš předělat bina na exe :D tak se nediv :D

Klanomrt
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 367
Registrován: sob 05. čer 2010 15:35:10
Bydliště: www.adys-m2.cz
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodSkipr226 » pon 30. pro 2013 21:13:21

Klanomrt píše:
Farmousek píše:server 8g a pc 16g
jinak mam problem s tim že to kope tedkon když je udělanej client na locale nevím proč jestly se šparně zabalil root


Ne protože ti poradil jeden z největších de.......... že při clientu MCsura maš předělat bina na exe :D tak se nediv :D

Ano jeden z největších de......... mu poradil jak předělat hamachi klient na local místo toho aby mu tu nějakej blbec radil jak předělat server z hamachi na local...

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: předělání hamachi clientu na local

PříspěvekodFarmousek » úte 31. pro 2013 9:20:32

Prosím vás a jak teda je to teda pravda že smazat surku + txt dokument s IP a předělat metin2.bin na metin2.exe a v root.epk , root.eix
složku serverinfo.py a tam jen přepsat IP a dát z5 do clienta nebo to je špatne ????

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Další

Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace