Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu




Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

jak změnit heslo do DB

PříspěvekodFarmousek » sob 03. lis 2012 2:23:18

Ahoj prosím jak změním heslo do db aniž bych musel do db mám sf by tomik heslo má bít : Hingucker ale nedostanu se do databáze

dík za odpovědi

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: jak změnit heslo do DB

PříspěvekodTescoTaska » sob 03. lis 2012 11:42:37

Teď si nejsem jistý,jestli když změníš ve VB heslo,tak se změní i v DB :D

Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
TescoTaska
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 532
Registrován: stř 01. čer 2011 16:16:59
Bydliště: War3Zone.eu + Louny
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: jak změnit heslo do DB

PříspěvekodFarmousek » sob 03. lis 2012 15:24:19

skusím to

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: jak změnit heslo do DB

PříspěvekodFranky » sob 03. lis 2012 17:41:18

TescoTaska píše:Teď si nejsem jistý,jestli když změníš ve VB heslo,tak se změní i v DB :D

Heslo do VB nemá nič společnýho ss heslem do DB... jen s FTP ;)

Jsem Obrázek, jestli neco nevíš ohledně metinu, tak mi dej vědět pomocí PM a já ti rád odepíšu. :-)
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!

Obrázek[/url]
Zajdi na muj web:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
a třeba ho mužeš zdílat s tvými kámošmi! :)

Obrázek
Múj skype: frankiekubo
Muj email: franky@war3zone.eu
Franky
Herní poradce
Herní poradce
 
Příspěvky: 567
Registrován: pát 18. lis 2011 10:52:52
Bydliště: Košice
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: jak změnit heslo do DB

PříspěvekodFarmousek » ned 11. lis 2012 12:59:59

takže jak změním heslo v SF tak změním heslo i do FTP ???

Farmousek
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 111
Registrován: stř 17. říj 2012 9:34:25
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: jak změnit heslo do DB

PříspěvekodWeXo » ned 11. lis 2012 17:55:02

Farmousek píše:takže jak změním heslo v SF tak změním heslo i do FTP ???

Jo , když chceš měnit heslo od DB musíš použit jeden přikaz :D Franky doufam ví ja si teďka ho nevibavím :D kdesi ho mám zzapsaný až budu mít čas tak se ti na to mrknu

WeXo
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 86
Registrován: pon 08. říj 2012 20:22:55
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace