Sleduj návody s komentářem. Upload obrázků Upload souborů War3Zone.eu Webmail Podpoř náš web a vyber si výhodu



Spatne ID plochy.Spatne ID plochy.
Sponzor VPS:






      

Serialbook - upozornění na nové epizody oblíbených seriálů

Hry a herní servery Metin 2 Rady,otázky a odpovědi

Potřebuješ poradit? Napiš sem!

Moderátor: Herní poradce

Client by Heli

Příspěvekodmajkl655 » úte 16. srp 2011 19:56:27

Nevim jestli si někdo všimnul ale v heliho klientu když se dá noc,je noc jenom na obloze zem svítí dál jako ve dne..Nevim čim to je a kdyby někdo věděl jak to odstranit sem s tim :-)

majkl655
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 286
Registrován: čtv 18. úno 2010 20:39:26
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Client by Heli

PříspěvekodGorgy » stř 08. led 2014 16:48:26

Řeším stejný problém :D ...

https://www.youtube.com/watch?v=U9OiyOFwrHQ&feature=youtu.be - Manuál Map-Editor
Gorgy
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 81
Registrován: ned 28. črc 2013 9:46:37
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Client by Heli

PříspěvekodSkipr226 » stř 08. led 2014 17:37:21

Co třeba to počasí v etc změnit

Připravovaný PVP server:
Kód: Vybrat vše
Pokud chceš vidět odkazy, tak se přihlaš (popř. zaregistruj)!
Skipr226
Banned
Banned
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 430
Registrován: ned 16. pro 2012 15:28:34
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Client by Heli

Příspěvekodtomas1234567 » stř 08. led 2014 17:51:39

Nebo jedna menší rada : Vy**r se na Heliho klient a udělej si svůj :D

tomas1234567
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 488
Registrován: ned 03. črc 2011 16:06:46
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Client by Heli

PříspěvekodNecar » stř 08. led 2014 20:03:57

Tomas tak porad jake a ktere de na locale

Necar
Fanatik
Fanatik
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 31
Registrován: pon 23. pro 2013 22:30:54
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.

Re: Client by Heli

Příspěvekodtomas1234567 » stř 08. led 2014 20:11:23

Každý jde na local, jen upravíš ip v serverinfo.py v Rootech ,smažeš surku , a použiješ bin soubor nebo exe launcher .
Takže můžeš použít jaký chceš . Můžeš skusit třeba klient podle ofiku, stáhni si třeba METIN 2 RO klient a přelož si ho :)

tomas1234567
Kamarád
Kamarád
Uživatelský avatar

 
Příspěvky: 488
Registrován: ned 03. črc 2011 16:06:46
Bydliště: Mladá Boleslav
Podpora: Tento uživatel zatím nepodpořil naše fórum.


Zpět na Rady,otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace